Gemeente Delft

Nieuwe dienstregelingen bus en tram

Vanaf zondag 14 december rijden bus en tram volgens een nieuwe dienstregeling. De belangrijkste wijzigingen voor Delft betreffen de buslijnen richting Rotterdam en Schiedam. Lijn 40 van RET vervangt lijn 129 van Connexxion, maar de route en het eindpunt (Rotterdam CS) van de bus zijn ongewijzigd. Buslijn 201 (sneldienst Delft-Schiedam) vervalt; reizigers richting Schiedam wordt geadviseerd gebruik te maken van de trein vanaf Delft of Delft-Zuid.

Heeft u vragen over uw reismogelijkheden met het openbaar vervoer, dan kunt u bellen met Openbaar Vervoer Reisinformatie telefoon 0900 - 9292 (¤ 0,70 per minuut). Bereikbaar op werkdagen vann 6.00 uur tot 24.00 uur, in het weekeinde en op feestdagen van 7.00 uur tot 24.00 uur. Informatie over openbaar vervoer vindt u ook op internet: www.9292ov.nl

Actuele vertrektijden van Connexxion vindt u in de nieuwe lijnfolders (o.a. verkrijgbaar bij het verkoopkantoor van Connexxion aan het Stationsplein in Delft) en vanaf 14 december 2008 op alle haltes. Alle wijzigingen voor de buslijnen staan ook vermeld op www.connexxion.nl. U kunt zich op deze website ook aanmelden voor de gratis e-mailservice van Connexxion. U krijgt dan automatisch bericht als de dienstregeling wijzigt.

Heeft u vragen of opmerkingen over tramlijn 1 of andere tramlijnen binnen Haaglanden, dan kunt u op werkdagen tijdens kantooruren bellen met de Consumentenlijn van HTM, telefoon 070 - 384 86 66. Kijk voor een overzicht van de tijden per halte op www.htm.net.

De folder 'Delft Bereikbaar', waarin de dienstregeling is opgenomen, zal niet meer verschijnen. Deze folder is vervallen omdat de dienstregeling gedurende het jaar regelmatig wijzigt, waardoor de informatie niet meer correct is. Actuele reisinformatie is tegenwoordig beter op andere manieren te verkrijgen.

Noot voor de redactie (