Gemeente Brummen


Gewijzigde rijtijden buurtbussen op 14 december


Tijdens de Warme Wintermarkt op 14 december zullen de buurtbusverenigingen B.B.L en H.T.O.V de pendeldiensten van en naar het Marktplein in Brummen verzorgen. De Pendeldienst zal geen vaste halte en geen vaste tijden hebben.

De pendelbussen rijden continue een vaste route. Degene die met de bus mee willen, hoeven alleen hun hand op te steken en de bus zal stoppen. Voor Brummen en Leuvenheim betekent dit dat de bus ca. iedere 10 minuten langs komt. De HTOV bus naar Eerbeek zal echter een halfuursdienst rijden.

Met het oog op de komende feestdagen, zal de bus van Buurtbusvereniging Brummen-Leuvenheim ( BBL ) geen ritten uitvoeren op 25 december en 26 december van dit jaar. Ook op 1 januari 2009 worden er geen ritten uitgevoerd. Op 24 december en op 31 december vertrekt de laatste bus om 17.02 uur van halte Busstation/NS uit Zutphen.

Informatie
Meer informatie over de buurtbusverenigingen vindt u op de website www.buurtbusbrummenleuvenheim.nl target="_blank" en www.buurtbushtov.nl target="-blank". Het programma van de Warme Wintermarkt is te vinden op www.ovbrummen.nl.