Sint Franciscus Gasthuis
* December »

* 16 dec 2008

Stichting Lodewijk viert eenjarig bestaan met concert voor patiënten

Op zondag 14 december 2008 is het eenjarig bestaan gevierd met een speciaal concert voor patiënten en hun bezoekers. Op donderdag 11 december 2008 was de Lodewijk Livin één jaar open in het Sint Franciscus Gasthuis te Rotterdam. De woonkamerachtige omgeving met de daaraan gekoppelde activiteiten begeleid door de vrijwilligers van Stichting Lodewijk, is een succes.

Lodewijk Livin

Afbeelding: eenjarig jubileum Stichting Lodewijk Patiënten en bezoekers maken veel gebruik van dagverblijf de Lodewijk Livin. Ze ervaren echt even een andere wereld in het ziekenhuis. En dat is waar Stichting Lodewijk voor staat. Een gezellige, warme en huiskamerachtige omgeving waar je televisie kunt kijken, internetten, lezen, een spelletjes kunt doen of gewoon een gesprek voeren met andere patiënten of bezoekers.

Activiteiten

De creatieve activiteiten die worden georganiseerd in de Lodewijk Livin zoals kaarsen maken, bloemschikken en mozaïek leggen, worden zeer gewaardeerd. Ook de concerten met uiteenlopende muziek die om de week op zondag worden gegeven in het Sint Franciscus Gasthuis, worden erg goed bezocht. In het komende jaar ligt de nadruk voor Stichting Lodewijk op deze creatieve activiteiten en concerten.

Toekomst

Stichting Lodewijk en het Sint Franciscus Gasthuis hebben het afgelopen jaar als een waardevolle samenwerking ervaren en zetten de activiteiten ook in 2009 voort.

Klik hier voor meer informatie over Stichting Lodewijk en de Lodewijk Livin'.
Sint Franciscus Gasthuis | Kleiweg 500 | 3045 PM | Rotterdam