Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Boudewijn Büch Gezelschap Büchmania presenteert nieuw boek

Graag vragen wij uw aandacht voor het volgende. Op zondag 14 december 2008 presenteert het Boudewijn Büch Gezelschap Büchmania: "Herinnering aan een landschap", een nieuw boek van Simone van Olst over het duinlandschap van Wassenaar.

In "Herinnering aan een landschap" wordt gebruik gemaakt van citaten van Boudewijn Büch en wordt de geschiedenis van het duinlandschap beschreven. Al met al een interessant boek, met bijbehorende foto´s van het duinlandschap en oude foto´s uit het archief van Wassenaar.

Dit nieuwe boek is een mooie aanvulling op het grote succes "Wandeling door de 'geestgrond' van Boudewijn Büch", dat Simone van Olst samen met Karin Piters schreef. Hiervan zijn nog enkele exemplaren via Büchmania verkrijgbaar.

De schrijver Boudewijn Büch woonde in zijn jeugdjaren in Wassenaar. De omgeving en vooral de duinen keren veelvuldig terug in zijn boeken. Voor schrijver Simone van Olst is het een persoonlijke zoektocht naar Boudewijn Büch geworden. Daarnaast is ook haar schoonvader een inspiratiebron voor het boek. Hij was jarenlang als medewerker van het Duinwaterleidingbedrijf (DWL) werkzaam in het gebied. Büchmania is er trots op deze fraaie publicatie uit te kunnen geven.

"Herinnering aan een landschap" kost ¤ 17,50 en zal te koop zijn op de zevende Internationale Boudewijn Büch Dag op zondag 14 december 2008 in de OBA in Amsterdam. Daarna uitsluitend via de website van het gezelschap: www.buchmania.nl .

De schrijver is beschikbaar voor interviews.

---



Ingezonden persbericht