Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district
Bergen op Zoom, 14-12-2008

Politie houdt vier Polen aan na grote vechtpartij in Zevenbergen

ZEVENBERGEN: De politie heeft zondagmorgen rond 02.30 uur vier mannen aangehouden na een grote vechtpartij bij een disco aan de Kerkstraat. Het gaat om vier Polen van 22, 22, 23 en 26 jaar die op aangeven van de portiers in de kraag gepakt konden worden. Er werd zowel binnen als buiten de horecazaak gevochten waarbij rake klappen vielen. Daarbij werden ook enkele personeelsleden mishandeld. Bovendien sneuvelde een ruit en werd een fiets vernield. Daarvan is aangifte opgenomen. De vier zijn ingesloten op het bureau. De politie onderzoekt de precieze toedacht.

Twee aanhoudingen tijdens horecadienst in Bergen op Zoom

BERGEN OP ZOOM: Tijdens het horecatoezicht in het centrum van Bergen op Zoom zijn zondagmorgen twee personen aangehouden. Een 21-jarige Bergenaar vernielde een ruit van een horecazaak op de Grote Markt en een 40-jarige man uit Bergen op Zoom vond het nodig tegen de kerststal op de Steenbergsestraat te plassen. Toen agenten hem daarvoor wilden bekeuren, weigerde hij zijn identeit bekend te maken. Dat gebeurde even later op het bureau alsnog. Beide Bergenaren kregen een
proces-verbaal.

Automobilist uit Oudenbosch raakt rijbewijs kwijt na dronkemansrit

ROOSENDAAL: Een 33-jarige automobilist uit Oudenbosch is zondagmorgen rond 05.30 uur zijn rijbewijs kwijtgeraakt toen hij betrapt werd op rijden onder invloed van alcohol. De man blies bij een controle op de Gastelseweg 595 ug/l, terwijl maximaal 220 ug/l is toegestaan. Bij waarden vanaf 570 ug/l wordt het rijbewijs ingevorderd, dus ook in dit geval. Tegen de bestuurder is proces-verbaal opgemaakt.

Politie houdt twee Bergenaren aan na conflict over vrouw

BERGEN OP ZOOM: De politie heeft zondagmorgen rond 05.45 uur een 46-jarige Bergenaar aangehouden. Hij zou na een conflict in de binnenstad over een vrouw een 34-jarige stadgenoot hebben bedreigd en per auto achtervolgd. Deze Bergenaar belde de politie en reed naar het bureau aan de Jacob Obrechtlaan. Daar troffen agenten beide mannen en na de verklaring van de oudste verdachte werd de andere Bergenaar gearresteerd wegens mishandeling. Beide zijn ingesloten op het bureau voor verder onderzoek.

Bestuurster knalt tegen boom op Bornhemweg

OUDENBOSCH: Een 20-jarige inwoonster van Arnhem is zaterdagmiddag kort na 17.00 uur gewond geraakt bij een eenzijdig verkeersongeval. De vrouw raakte op de Bornhemweg de macht over het stuur kwijt en knalde tegen een boom. Ze heeft bekneld gezeten en moest door de brandweer bevrijd worden. De vrouw is met ogenschijnlijk lichte verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Het slachtoffer verklaarde dat ze verblind was geraakt door de laagstaande zon. Haar auto raakte zeer zwaar beschadigd. De weg tussen Oudenbosch en Standdaarbuiten is als gevolg van het ongeval enige tijd afgesloten geweest.

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 14-12-2008 11:20 | © Regio Midden en West Brabant |