Het Mangento Forum maakt Succesvol eCommerce mogelijk

14/12/2008 21:51

XIB B.V.

Eindelijk is er met www.magento-forum.nl een onafhankelijk en uitgebreid forum voor Magento ontwikkelaars, Magento webshop eigenaren en iedereen die op de hoogte wil blijven van het meest populaire open source eCommerce platform van het moment. Magento levert webshops een zeer uitgebreid pakket aan functionaliteiten om klanten overtuigen tot aankoop. Op het forum discussiëren ontwikkelaars, specialisten en eigenaren over nieuwe ontwikkelingen, showcases en technische updates. Gouden informatie voor iedereen die met Magento werkt of overweegt te werken.

www.magento-forum.nl is een onafhankelijk forum voor iedereen die interesse heeft in dit populaire eCommerce platform. Het forum richt zich met name op de ontwikkelaars van de officiële partners van Magento. Zij zijn met namelijk op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, functionaliteiten die zijn toegevoegd en ervaringen met modules en mogelijkheden die Magento standaard met zich mee brengt.

Met alle informatie over Magento en de informatie van en over de specialistische bedrijven die Magento implementeren bij bedrijven, krijgt iedereen een objectief beeld over de aanbieders van Magento in Nederland.

Webshop eigenaren

Met de inhoud van magento-forum.nl moet het voor webshop eigenaren makkelijker worden keuzes te maken. Keuzes in de doorontwikkeling van hun huidige webshop en met name in de keuze voor eCommerce platformen. Met het forum proberen we de informatie van Magento ook te plaatsen tegen de mogelijkheden van andere eCommerce pakketten zoals Intershop, Hybris, osCommerce, Commerce Server, Elastic Path, ATG en vele anderen. Iedereen die aan deze discussie wat wil toevoegen is van harte welkom op het forum.

Het Magento forum is objectief en staat voor iedereen open om informatie op te delen en op te halen.

Achtergrondinformatie eCommerce

De informatie op het Magento forum geeft iedereen die het wil de nodige achtergrondinformatie over dit eCommerce platform. De informatie richt zich vooral op het Mangento platform, maar geeft ook informatie over alle andere eCommerce oplossingen die er in de markt zijn. Kortom: op zoek naar waardevolle achtergrond informatie op het gebied van eCommerce? Meld u dan aan op www.magento-forum.nl.

http://www.magento-forum.nl

http://www.xib.nl