Politie Zeeland


---


O-2406-2008 Portemonnee weg na babbeltruc, Kloetinge
De portemonnee van een bejaarde vrouw is zaterdagavond weggenomen door middel van een babbeltruc.
De vrouw was s' avonds alleen in haar woning aan de Brederodestraat toen er rond 20.15 uur aan de voordeur werd gebeld. De vrouw deed open en aan de deur stond een vrouw die zich voordeed als een medewerkster van Zorgstroom. Met een smoesje kwam ze de woning binnen en vroeg om een papiertje om wat op te schrijven. Terwijl de bejaarde vrouw op zoek ging naar een papiertje kwam er nog een vrouw binnengelopen. Nadat beide vrouwen even later de woning weer verlieten, bleek de portemonnee van de bejaarde vrouw te zijn weggenomen.

W-2407-2008 Vrouw beroofd in eigen woning, Vlissingen
Politie Zeeland stelt een onderzoek in naar de beroving van een 30-jarige Vlissingse. De vrouw werd zaterdagavond in haar woning aan de Gerrit Rietveldstraat beroofd door twee personen.
Het slachtoffer zat die avond alleen in de woonkamer toen er rond 22.50 uur aan de deur werd gebeld. Bij het openen van de voordeur werd ze gelijk door een vrouw met een bijtende vloeistof in haar ogen gespoten en door een man terug de woonkamer in geduwd. De man hield haar in bedwang terwijl de vrouw enkele spullen wegnam. Hierna verlieten beiden de woning en renden weg richting de Jacob van Campenstraat.
De politie is op zoek naar eventuele getuigen of mensen die iets is opgevallen net voor of net na de beroving. Zij kunnen bellen met 0900-8844.





Politie Zeeland