Gemeente Veenendaal


Afsluiting noordelijk deel Brouwersstraat op 15 en 16 december

Aan de noordzijde van Brouwerspoort is Bouwcombinatie Brouwerspoort bezig met de bouw van drie gebouwen: Angora, Jacquard en een gebouw voor culturele instellingen. De werkzaamheden aan de parkeerkelder onder deze gebouwen zijn nu zo ver gevorderd dat de Bouwcombinatie de tijdelijke geplaatste damwandkuip kan verwijderen. De werkruimte aan de zijde van de Brouwersstraat is beperkt. Daarnaast is de veiligheid van het passerend verkeer in het geding bij deze werkzaamheden. Daarom gaat de gemeente de Brouwersstraat tussen de Hoogstraat en de Helling op maandag 15 en dinsdag 16 december afsluiten voor verkeer.

Â

Omleiding

De Tuinstraat en het parkeerterrein aan de Brouwersstraat blijft bereikbaar. Het verkeer wordt omgeleid via het Verlaat, de Kleine Beer en het Schrijverspark. Het fiets- en voetpad tussen de voormalige ING bank en de kelderentree naar de parkeergarage Corridor/Passage wordt tijdelijk opengesteld voor auto- en vrachtverkeer naar de Tuinstraat en het parkeerterrein.

Informatie
Wilt u meer weten over deze werkzaamheden, neem dan contact op met de gemeentelijke toezichthouder de heer R. Renting, telefoonnummer (06) 51 99 74 12. Voor informatie over Brouwerspoort kijk op www.brouwerspoort.nl.