Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district

Oosterhout, 15-12-2008

Bromfietser neemt het niet nauw met de verkeersregels

WAALWIJK - De politie heeft gisteravond rond 19.30 uur op de
Canadesestraat een 25-jarige bromfietser uit Eethen aangehouden. Surveillerende agenten zagen de man met hoge snelheid zonder
verlichting rijden. In de Canadastraat lukte het de politie de man te laten stoppen. Op het moment dat de politie hem aan wilde spreken gaf hij gas. Eén van de agenten greep de man vast en weerhield hem ervan weg te rijden.

Bezoeker negeert parkverbod

KAATSHEUVEL - De politie heeft gistermiddag rond 16.30 uur in een pretpark aan de Europalaan een 22-jarige man uit Nistelrode
aangehouden voor het negeren van een parkverbod.
Beveiligingsmedewerkers troffen de man aan in het park terwijl hij een toegangsverbod heeft. Nadat hij uit het park verwijderd was zagen dezelfde medewerkers hem korte tijd later weer binnen. De politie werd geïnformeerd die de man mee naar het bureau nam.

Politie onderzoekt inbraak in bedrijfspand

WAALWIJK - De politie onderzoekt een inbraak in een bedrijfspand wat tussen zaterdag 12.00 uur en vanmorgen 06.30 uur gepleegd is bij een bedrijf aan de Sluisweg. Bij de inbraak werden meerdere computers met toebehoren buit gemaakt. De daders hebben zich de toegang tot het pand verschaft door een toegangsdeur te forceren. Eerder, op 09 december jl. was het bedrijfspand ook al doelwit van inbrekers. Toen werd de poort van het hekwerk en een raam op de eerste verdieping geforceerd. De buit bestond uit onder andere beeldschermen.

Auteur: Desirée Brabers

Laatst gewijzigd 15-12-2008 13:52 | © Regio Midden en West Brabant |