AEGON

AEGON pensioenproducten in pensioennavigator

Tussenpersonen kunnen in 2009 ook producten van AEGON vergelijken in de Pensioennavigator. Een vergelijking van pensioenproducten waarbij de klant centraal staat en de advisering door tussenpersonen kwalitatief beter wordt.

Met de Pensioennavigator kunnen tussenpersonen pensioenproducten van verschillende aanbieders met elkaar vergelijken. Tussenpersonen kunnen hun klanten hiermee beter adviseren in de keuze voor een pensioen of een aanvulling op hun pensioenregeling. De vergelijking is namelijk gericht op voor deze klant relevante onderdelen zoals voorwaarden en prijs.

Op dinsdag 9 december jl. is het contract getekend door AEGON, Pensioennavigator B.V. en Vermaase Insurance Automation (die de technische kant verzorgt). Namens AEGON waren Henk de Jong (AEGON Intermediair) en Raymond van Es (directeur Marketing AEGON Nederland) aanwezig.
"Dit contract is voor iedereen een voordeel. Voor AEGON omdat wij meegenomen worden in de vergelijking. Voor de Pensioennavigator omdat zij een groter deel van de pensioenmarkt kunnen aanbieden. Voor tussenpersonen omdat zij meer producten kunnen vergelijken. En voor de eindklant die een beter advies krijgt." Aldus Raymond van Es. Het contract omvat twee AEGON producten: AEGON Solide Pensioen en AEGON MKB Groeipensioen.

Sinds de introductie in 2007 is de Pensioennavigator met steeds meer pensioenaanbieders en tussenpersonen uitgebreid. Naast AEGON zijn ook De Amersfoortse, Avero, Fortis ASR, Generali, SNS Reaal, en Zwitserleven aangesloten.