Politie Zeeland


---


W-2408-2008 Auto zwaar beschadigd
Rond 04.30 uur heeft de auto van een 67-jarige Vlissinger zware averij opgelopen.
De Vlissinger reed rond bovengenoemd tijdstip over de Nieuwe Zuidbeekseweg in zijn woonplaats. Hij had niet voortdurend zijn auto onder controle en reed op een betonnen verkeersgeleider. Het gevolg was dat zijn auto zwaar beschadigde en niet meer verder kon rijden.

O-2409-2008 16-jarige rijdt auto
Een 16-jarige jongen is gisteravond door Zeeuwse politieagenten thuis afgezet, omdat hij, zonder rijbewijs, in de auto van zijn moeder rondreed.
De 16-jarige, afkomstig uit de gemeente Schouwen Duiveland, reed omstreeks 20.30 uur over de Jachthavenweg in Bruinisse. Hij werd gepasseerd door twee agenten van de Zeeuwse politie. Eén van de agenten herkende de jongeman en wist dat hij nog niet in het bezit kon zijn van een rijbewijs, vanwege zijn jonge leeftijd. De auto is stilgezet op de Werkhavenweg. In de auto troffen de agenten ook nog een bijrijder aan, ook afkomstig uit de gemeente Schouwen Duiveland en eveneens 16 jaar. Beide betrokkenen waren in het bezit van een kleine hoeveelheid weed waar zij direct afstand van deden. De agenten hebben contact opgenomen met de ouders van beide jongens. Die waren niet blij...

W-2410-2008 Auto in brand bij tankstation
Gisteravond rond 18.51 uur kreeg de Zeeuwse politie een melding van een autobrand bij een takstation langs de A58.
Twee mannen waren op een golfbaan geweest. Daar hadden zij deelgenomen aan een barbecue. Toen deze was afgelopen hadden zij twee barbecues, drie gasflessen en wat plastic kratten in hun busje geladen en vertrokken richting woonstede. Ter hoogte van Arnemuiden merkten zij dat "het" brandde achterin hun busje. Bij een tankstation hebben zij hun auto stilgezet en de hulpdiensten laten waarschuwen. Omdat het niet zo handig is als er iets in brand staat in de buurt van een tankstation zijn enkele pompen meteen afgesloten door medewerkers van het tankstation. De brandweer is ter plaatse gekomen om het brandje te blussen en de boel te koelen, zodat de mannen hun weg weer konden vervolgen.





Politie Zeeland