Koninklijke Begemann Groep N.V.

Persbericht

Inkoop schema aandelen aan Koninklijke Begemann Groep N.V.

In de op 3 november 2008 gehouden Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders is aangegeven dat indien de transactie inzake Ego Lifestyle B.V. doorgang zal vinden, de aandeelhouders het eenmalige recht verkrijgen om hun aandelen in het kapitaal van Koninklijke Begemann Groep N.V. over te dragen voor een prijs van ¤ 1,00 per aandeel.

In dit verband wordt aan de aandeelhouders thans eenmalig de mogelijkheid geboden hun aandelen aan Koninklijke Begemann Groep N.V. over te dragen voor een prijs van ¤ 1,00 per aandeel.

Voor deze inkoop is het navolgende tijdschema van toepassing:

Tot 30 december 2008 17:30 uur: keuzeperiode
Februari 2009: Algemene Vergadering van Aandeelhouders ter vaststelling jaarrekening en goedkeuring inkoop (definitieve datum volgt) 27 februari 2009: effectuering inkoop

Aandeelhouders die gebruik willen maken van hun recht hun aandelen aan de vennootschap over te dragen worden verzocht dit voor het einde van bovengenoemde keuzeperiode kenbaar te maken aan de bank of commissionair waar hun aandelen zich in depot bevinden. Aandeelhouders die in het bezit zijn van klassieke stukken Koninklijke Begemann Groep N.V. dienen zich met deze stukken te melden bij hun bank of commissionair.

Uw bank of commissionair wordt verzocht uiterlijk op 30 december 2008 voor sluiting Euronext Amsterdam hun keuze kenbaar te maken aan ING bank te Amsterdam, per fax op nummer 020 - 7979607.


Noot voor de redactie/

Koninklijke Begemann Groep N.V.