( BW)(CO-ARROW-ELECTRONICS) Arrow ECS voegt Citrix toe aan Line Card voor België en Luxemburg
Business Editors

ENGLEWOOD, Colorado, VS--(BUSINESS WIRE)--Dec 15, 2008--

Arrow Enterprise Computing Solutions, een bedrijfssegment van Arrow Electronics Inc. (NYSE: ARW), zal haar relatie met Citrix uitbreiden dankzij een distributieovereenkomst die haar Citrix distributie-activiteiten naar 12 Europese markten brengt.

"We zullen werken met onze DNS Arrow groep, die door Citrix werd gekozen als 2008 EMEA Distributor of the Year (EMEA-verdeler van het jaar), om de best practices te implementeren in België en Luxemburg," aldus Eric Nowak, vice president, Western Europe, Arrow ECS. "We kijken ernaar uit om ons bedrijfsmodel met toegevoegde waarde te leveren en onze managementvaardigheden te kanaliseren als ondersteuning van de ontwikkeling van Citrix's markt in West-Europa."

Behalve in België en Luxemburg biedt Arrow ECS Citrix-oplossingen in Tsjechië, Denemarken, Finland, Frankrijk, Duitsland, Noorwegen, Polen, het Verenigd Koninkrijk, Slowakije en Zweden. Arrow ECS biedt ook training voor Citrix in Noord-Amerika via haar Alternative Technology groep.

OVER ARROW ENTERPRISE COMPUTING SOLUTIONS

Arrow ECS, een bedrijfssegment van Arrow Electronics Inc. (NYSE: ARW), levert zakelijke en mid-range computerproducten, diensten en oplossingen aan resellers met een toegevoegde waarde, systeemintegrators en onafhankelijke softwareleveranciers. Arrow ECS, gevestigd in Englewood, Colorado (VS), geeft haar klanten aansluiting met de beste technologieleveranciers ter wereld, waaronder HP, IBM, Sun Microsystems, EMC, NetApp, Hitachi Data Systems en andere vooraanstaande leveranciers van opslagnetwerken, software en andere beveiligingsleveranciers. Arrow ECS meldde voor 2007 een wereldwijde verkoop van zakelijke computeroplossingen ter waarde van $4,8 miljard. Bezoek www.arrowecs.com voor meer informatie.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.





CONTACT:



Arrow ECS
Dawn Small, Communications Manager, +1 303-824-4188 (Media)
dsmall@arrow.com