Ingezonden persbericht


Persbericht - 16 december 2008

Wereldwijzer publiceert interviews met Nederlanders in het buitenland

Nijmegen, 16 december 2008 - De populaire reissite houdt sinds kort interviews met Nederlanders die zich in het buitenland hebben gevestigd. Op wereldwijzer.nl/interviews is te lezen welke weg vele Nederlanders hebben afgelegd om te emigreren.

Is een droom uitgekomen voor deze mensen? Was het een moeizame weg en hoe bevalt het nu? Vele emigranten vertellen hun verhaal op wereldwijzer.nl/interviews, elk met een andere achtergrond. Zo kun je lezen over een gezin dat sinds een jaar met twee zoons in Thailand woont om het drukke leven in Nederland te ontvluchten. Of over Amanda die al vier maanden stage loopt in Amerika.

De interviews die tot nu toe zijn gehouden zijn te lezen op wereldwijzer.nl/interviews

Over Wereldwijzer Reisforums
De website Wereldwijzer Reisforums is een interactief online reisplatform waar reizigers elkaar ontmoeten, met elkaar discussiëren en tips uitwisselen. Al meer dan 100.000 reizigers en vakantiegangers hebben zich aangemeld bij Wereldwijzer Reisforums. De site is op overzichtelijke wijze onderverdeeld in meer dan 50 landen, thema's en de diverse wereldcontinenten. Naast discussieforums is het op Wereldwijzer ook mogelijk om reisgenoten te zoeken, spulletjes te koop te zetten op de reismarkt, ervaringen over reisbestemmingen te delen, vakantiefoto's online te zetten en veel meer. De website wordt maandelijks door 200.000 Nederlanders en Vlamingen bezocht. QuaMundi Travel Media is eigenaar en exploitant van de website Wereldwijzer Reisforums.

===================================
Noot voor de redactie,