AutoRai

Maximaal voordeel op dealeroccasions met SEAT Countdown

(12/18/2008)
In aanloop naar het einde van het jaar is het aftellen bij SEAT vandaag al begonnen met de SEAT Countdown. Als onderdeel van SEAT Countdown biedt SEAT tot en met Oudejaarsdag op de website www.seat.nl/countdown de allerbeste SEAT-dealeroccasions met bijzonder veel voordeel aan. Hoe dichter het nieuwe jaar nadert, hoe scherper de autoâs geprijsd worden. En des te meer kapers er op de kust zijn. Dus wie durft!

Nooit eerder kon het kopen van een SEAT-dealeroccasion zoveel voordeel opleveren als nu. Want wie tot en met Oudejaarsdag een SEAT-dealeroccasion koopt via www.seat.nl/countdown bepaalt zelf de prijs en het voordeel van de auto. Hoe dichter het nieuwe jaar nadert, des te scherper de prijzen van de autoâs en hoe hoger het voordeel. Maar daarmee neemt ook het risico toe dat andere kopers met iets minder geduld net iets eerder met klantvoordeel aan de haal gaan.

SEAT-dealeroccasions
Met SEAT-dealeroccasions weten kopers zich verzekerd van een aantal belangrijke voordelen en een unieke zekerheidsgarantie. Zo wordt elke SEAT-dealeroccasion geleverd met twaalf maanden garantie ongeacht het aantal kilometers, met de mogelijkheid die garantietermijn met nog eens twaalf maanden te verlengen. Daarnaast wordt elke SEAT-dealeroccasion vóór aflevering onderworpen aan een uitgebreide technische en optische controle, waarbij de auto op 71 punten wordt geïnspecteerd. Verder kan ieder koper van een SEAT-dealeroccasion rekenen op tal van andere zekerheden, waaronder:
* 1 jaar lang 24-uurs mobiliteitgarantie;
* Vervangend vervoer;

* Een afleveringscertificaat;

* Een gratis 1.000 kilometer controle;

* Nationale Auto Pas kilometerstandgarantie;
* 14 dagen omruilgarantie;

* 24-uurs pechservice.

Met SEAT-dealeroccasions weten kopers van een gebruikte SEAT zich dus verzekerd van optimale kwaliteit, mobiliteit en service. De SEAT Countdown-campagne die vandaag van start gaat op www.seat.nl/countdown voegt daar nog een zeer belangrijk en sterk punt aan toe: maximaal voordeel voor kopers die een gokje durven te wagen.