Politie Hollands Midden


Datum: 19 december 2008

Katwijk Verkeersongeval Donderdag 18 december even na 14.00 uur vond op de kruising Provincialeweg met de Hoorneslaan een aanrijding plaats. Een 46 jarige automobiliste uit Katwijk reed over de afrit van de N206 en sorteerde voor om rechts af te slaan. Op het moment dat de vrouw weer optrok zag zij een 14 jarige fietser uit Oegstgeest die over het fietspad reed over het hoofd. De auto reed tegen de linker zijde van de fietser. Hij werd met een pijnlijke knie en een hersenschudding overgebracht naar het LUMC.

Lisse Aanrijding motorfiets en fiets Donderdagmiddag 18 december omstreeks 15.45 uur is een 11 jarige fietser uit Lisse op de Uitermeer door een 30 jarige motorfietser uit Lisse aangereden. De fietser wilde linksaf de Fazantstraat in, maar deed dit zonder om zich heen te kijken. De motorfietser die in de richting van de Poellaan reed kon hem niet meer ontwijken. Beiden hadden enkelletsel, de motorfietser ook nog aan zijn knie.

Hillegom Politie onderzoekt openbare schennis Donderdagavond 18 december omstreeks 19.00 werd een 13 jarige jongen uit Hillegom op de Singel opgeschrikt door een schennispleger. De jongen liep over het trottoir van de Singel en wilde de weg oversteken in de richting van de Vincent van Goghsingel. Een onbekende man kwam uit de bosjes aan de overzijde en toonde zijn geslachtsdeel. Na van de schrik bekomen te zijn heeft de jongen aangifte gedaan op het bureau. De politie doet verder onderzoek.

--- einde berichten ---
---