Politie Brabant Zuid-Oost

Politie zoekt getuigen gewapende beroving Jan Agtenstraat

Helmond Centrum, 19-12-2008 o De politie in Helmond is op zoek naar mogelijke getuigen van een gewapende beroving gisteravond rond 18.00 uur op de Jan Agtenstraat.

Gewapende beroving
Een 18-jarige man uit Helmond liep daar op dat tijdstip op het voetpad toen hem door twee jongens op één scooter de pas werd afgesneden. De bijrijder stapte van de scooter en eiste geld van het slachtoffer. Daarbij bedreigde hij hem met een steekwapen en gaf hem een klap. Nadat het slachtoffer geld had gegeven is de bijrijder weer op de scooter gestapt. De beide daders zijn er vervolgens in onbekende richting vandoor gegaan.

Signalementen daders

Bijrijder: Man, kaal, ongeveer 1,80 meter groot, gouden hoektand, dikke gouden ketting, halflange grijze winterjas. Hij droeg geen helm en bedreigde het slachtoffer met een steekwapen.

Bestuurder scooter: Droeg een zwarte jas en een zwarte helm. Verder zijn er geen bijzonderheden bekend.

Getuigen

De politie is op zoek naar mogelijke getuigen van de beroving of mensen die wellicht iets gezien hebben dat ermee te maken kan hebben. Zij kunnen contact opnemen met de politie in Helmond via 0900 - 8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem, 0800 - 7000.