Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
december 2008

Happy Hardcore voor 1 keer terug in
Hollywood Music Hall
Gabberen op 180 Beats per Minute

Happy Hardcore, de vrolijke housestroming uit de begin jaren '90 is weer terug. Op vrijdag 19 december om 22:00 uur gaat de Hollywood Music Hall terug in de tijd. Gabberen totdat je erbij neervalt, met een lach, dat dan weer wel. De line-up liegt er niet om, alle gevestigde namen uit de goede oude tijd zijn aanwezig op deze bijzondere avond. De DJ's die worden verwacht zijn: Paul Elstak, Dune, Mental Theo, Charly Lownoise, Bass-D en Nightraver. Een avondvullend programma waarin alle klassiekers gegarandeerd voorbij komen.

Speciale gasten uit Duitsland
Happy Hardcore was destijds de vrolijke tegenhanger van gabber. De muziek even snel en hard, maar wel vrolijk. Bekende nummers als: '' Hardcore Vibes " van Dune en '' Love you more " van de Rotterdamse Paul Elstak domineerden de hitparades. De groep Dune komt op 19 december zelfs speciaal overgevlogen vanuit Duitsland! Naast Hardcore Vibes hadden zij hits als: "Are you ready to fly" en "Can't stop raving". Natuurlijk kent iedereen uit die tijd Paul Elstak. Deze DJ hield zich al bezig met house voordat het genre überhaupt op de radio werd afgespeeld. Zo begon hij in 1991 met Holy Noise bekend van het nummer ''The house of god". Daarna richtte hij het label Rotterdam Records op, onder andere bekend van "Poing ". In 1994 barstte de Happy Hardcore los, waar Elstak een immens grote rol in heeft vervuld. Heel jeugdig Nederland was in de ban van deze vrolijke house evenals Duitsland en Engeland. Om deze goede tijd weer even te evenaren besloot de HMH deze tijd ook daadwerkelijk terug te brengen. Op vrijdag 19 december zijn alle gevestigde namen uit de jaren '90 bij elkaar in de HMH.

Dé uitgaansgelegenheid van Rotterdam
Geen enkele Rotterdamse discotheek doet het Hollywood Music Hall na: Ieder weekend feesten er meer dan 10.000 jongeren in de populaire uitgaansgelegenheid. De razende succesformule bestaat alweer 12 jaar. De HMH is meerdere keren verkozen tot het populairste uitgaanscentrum van Nederland. Ieder weekend bieden zij een spectaculair programma en binnen vind je maar liefst 10 areas met waanzinnig entertainment, licht, geluid en natuurlijk de beste deejays.

Overige informatie

Locatie: Hollywood Music Hall
Delftsestraat 15
Rotterdam
Datum: Vrijdag 19 december 2008
Tijd: v.a. 22.00 uur
Entree: E 8,00
Leeftijd: 17+
Website: www.hmh.nl

Persinformatie

Indien u geïnteresseerd bent in het afnemen van een interview, een plaats op de perslijst of meer informatie over de HMH, neemt u dan contact op met Cristèl Klandermans via 010-2140593 of cristel@misspublicity.nl. Buiten kantooruren en in het weekend belt u met 06-54200966.

Bent u geïnteresseerd in algemene persinformatie of hoge resolutie beeldmateriaal neemt u dan via onderstaande gegevens contact op met MissPublicity Marketing & PR.


---- --