Gemeente Medemblik

Spannendste Tijdreis naar de Kerstman

Reis per romantische oude stoomtram naar de leukste plek waar je deze Kerst kunt zijn: het station waar de Kerstman al zijn cadeautjes over de wereld verzendt. Maak de spannendste Kerstreis vanaf 21 tot en met 28 december vanuit Hoorn naar het in winterse sferen omgetoverde stationnetje in Wognum uit 1887 en beleef Kerstmis op een wel heel bijzondere manier.

Programma
Van Hoorn naar Wognum reist u in klassieke oude rijtuigen, getrokken door een echte stoomlocomotief. Tijdens de rit serveren wij een heerlijk bekertje warme chocolademelk, terwijl de stoker de kolen op het vuur gooit en de stoom uit de locomotief voor de verwarming zorgt. Het station in Wognum is speciaal voor de Kerstman omgetoverd tot zijn werkplaats. Van hieruit verzendt de Kerstman alle cadeautjes en uiteraard heeft hij voor alle kinderen een cadeautje bij zich. Na het bezoek brengt de stoomtram u weer terug naar Hoorn.

Informatie
De Tijdreis naar de Kerstman is de perfecte korte onderbreking van een dag tussen kerstkransen en kalkoenen. Het begint om 10.30, 12.30 en 14.30 uur te Hoorn en duurt ongeveer anderhalf uur. Het stoomtramstation te Hoorn ligt naast het NS-station aan het Transferium-parkeerterrein (aangegeven vanaf snelweg A7). Prijzen: Volwassenen EUR 12,30; Kinderen 4 - 12: EUR 11,- peuter tot en met 3 jaar EUR 5,40. Houders van een Museumkaart: EUR 5,40.

Informatie

Meer informatie: www.museumstoomtram.nl / Tel. 0229-214862. Voor dit programma dient u te reserveren: Tel. 0229-214862 / info@museumstoomtram.nl