Overpeinzing bij de kortste dag van het jaar

18/12/2008 12:45

Jacht Charter Tiel

LINGE, 21 december 2008.

De kortste dag van het jaar is ook een goed moment om vooruit te kijken naar een nieuwe lente. En plannen te maken voor leuke dingen die je kunt gaan doen.

Waarom niet met je partner op de Linge van de lentebloesem genieten: een romantische vaartocht met een luxe jacht maken?

Op zaterdag 2 mei en zaterdag 16 mei 2009 organiseert Jacht Charter Tiel twee romantische vaartochten op de Linge, een ongerept Nederlands riviertje met een overweldigend natuurschoon.

Meemaken hoe de natuur in de startblokken staat voor een mooie zomer en een rijke oogst. En genieten van stadswandeling en een uitstekende lunch in een bijzondere ambiance. Iets wat je gewoon eens meegemaakt moet hebben, en waarbij wij graag uw gastheer willen zijn.

We genieten tijdens deze tocht van een Linge die zich voorbereidt op een uitbundige zomer. De vroege frisheid van de lucht afgewisseld met onverwacht warme momenten vormen een ambiance waarin de ervaring van een vaartocht en het met de andere gasten aangaan van gesprekken tot een ultieme belevenis leiden.

Hoe ziet het dagprogramma eruit?

09:30 Aankomst van de gasten in Geldermalsen gevolgd door een tocht met een personenbusje naar de opstapplaats. Tijdens de tocht verhaalt de chauffeur over wetenswaardigheden van het gebied waar doorheen gereden wordt.

10:00 Ontvangst met koffie/thee en gebak in het theehuis van Maria en Caroline Westerbeek, eigenaren van het sinds de 13e eeuw bestaande veerrecht tussen Spijk en Arkel. Kennismaking met de bemanning van het jacht

10:30 Palaver en afvaart naar Leerdam.

12:00 In Leerdam meren we af voor een stadswandeling onder leiding van een stadsgids.

13:00 Aansluitend op de stadswandeling genieten we een compleet verzorgde lunch.

14:30 Bezoek aan een glas atelier.

15:15 afvaart door het mooiste een meest ongerepte deel van de Linge naar Geldermalsen. Tijdens dit deel van de tocht wordt een Italiaanse aperitivo voor u geserveerd.

17:30 U krijgt een aandenken aan de vaartocht. Aansluitend vindt ontscheping plaats in de jachthaven van Geldermalsen bij de aankomstplaats 's morgens.

Wat zijn de kosten van deze unieke romantische vaartocht?

De kosten bedragen all-in euro 125,= per persoon. Hierin begrepen zijn de vaarkosten, de hapjes en drankjes aan boord van het schip, de lunch, de excursies, een aandenken aan de vaartocht, etc.. U kunt vanaf 1 deelnemer inschrijven en zo die dag ook kennismaken met de andere deelnemers, gelijkgestemden.

De tocht gaat door bij minimaal 6 deelnemers, het maximum is 10.

Meer inlichtingen, fotomateriaal en folders kunt u aanvragen bij:

Han Kersten

06- 53380487 of info@jachtchartertiel.nl

Jacht Charter Tiel

Postbus 607 C. de Kleijnstraat 48

4000 AP Tiel 4005 MP Tiel

site: www.jachtchartertiel.nl

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.jachtchartertiel.nl

http://www.jachtchartertiel.nl/