Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
Amsterdam, 11 december 2008

DE BESTEN VECHTEN IN WEST

Stichting Alipagu Sports organiseert op zondag 21 december voor de tweede keer het vechtsportgala Best In West. Het gala vindt plaats in sporthal Ookmeer en start om 15.00 uur. De organisatie heeft mede dankzij de financiële ondersteuning van de stadsdelen Bos en Lommer, Geuzenveld-Slotermeer, Osdorp en Slotervaart een bijzonder programma in elkaar gezet.

Kickboks(st)ers uit alle vier stadsdelen laten in de ring hun talenten zien. De trekpleisters van het evenement zijn A-klasse vechters zoals, Rachid Belaini, Mohamed Ettajiri, Yassin Lahmidi en Mohamed Ajuau. Daarnaast is er een MMA pro gevecht te zien. De organisatie heeft hiervoor de in het buitenland populaire en in Osdorp wonende talent Sander Duyvis uitgenodigd. Verder staan er ook twee damespartijen op het programma en maken enkele jongeren, die via het project Topscore gestart zijn met trainen, hun debuut in de ring.

Alle belangrijke Amsterdamse sportscholen doen mee aan het gala : Xena Sports, Mike's, Mousid, Pancration, St.Alipagu Sports, Etta & Ajuau, Argan-Tijarti, Otmani, Continental, Vathorst en Samurai Sports. En wie van vechtsporten houdt mag dit niet missen. In de voorverkoop bij de deelnemende scholen kosten de kaarten E.15,-. Aan de deur kosten de kaarten E.20,-. Zie voor meer informatie over het evenement www.alipagusports.nl en voor het actuele wedstrijdschema www.samuraisports.nl .

//// EINDE PERSBRICHT ////