Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

ZO! Cultuur Zuidoost Presenteert:

Zondag 21 december 2008

BO! Potentials #3

Hoe je van een goed idee een vet feest maakt? Tijdens het 2 maanden durende BO! Potentials-traject beantwoordt een groep jongeren tussen de 18-30 jaar deze vraag met het clubevent Prikkels. Zondag 21 december is het resultaat in Bitterzoet te horen, voelen, ruiken, proeven en zien. Of missen we nu een zintuig..?

Na twee succesvolle edities van BO! Potentials is het tijd voor de derde editie. Onder begeleiding van professionals heeft de groep door middel van workshops en praktijkopdrachten geleerd om van een idee een concept te maken en dit vervolgens te vertalen naar het desbetreffende evenement. Deze Prikkels heeft een zowel spraak- als smaakmakende line-up. De avond zal gevuld worden met een mix van muziek, dans, kunst, theater en een Q&A gedeelte.


Deelname aan BO! Potentials biedt jongeren de unieke gelegenheid om hun interesses en talenten te ontwikkelen. Aan de hand van een serie praktijkopdrachten biedt het traject een beter beeld van het organiseren van een evenement dan menig stapel studieboeken. Behalve ervaring en inspiratie biedt het project ook toegang tot het productie- en medianetwerk van Amsterdam.

Prikkels #3 onderscheid zich van andere evenementen door zich vooral te richten op verschillende soorten vormen van amusement. Van het decor tot aan de acts... een ieder worden geprikkeld.

BO! Potentials is een productie van ZO! cultuur Zuidoost. ZO!, dat een initiatief is van Paradiso, Cosmic en Imagine IC, versterkt sinds 1 maart 2004 het culturele aanbod in Amsterdam Zuidoost. ZO! programmeert evenementen op het gebied van muziek, dans, theater en film.


---

Noot aan de redactie /

Ingezonden persbericht