Politie Brabant-Noord

Identiteit slachtoffer dodelijk ongeval Overloon bekend

Overloon, 21-12-2008 o De man die zaterdagavond in Overloon op de Stevensbeekseweg om het leven kwam bij een eenzijdig verkeersongeval is een 31-jarige inwoner van Venray.

Eerder berichtte de politie hierover:

Dodelijk verkeersongeval

Overloon - Op de Stevensbeekseweg is zaterdagavond omstreeks 21.00 uur een man om het leven gekomen bij een eenzijdig verkeersongeval. De identiteit van het slachtoffer is nog niet bekend. Het slachtoffer overleed ter plekke aan zijn verwondingen.

Brandweer, politie en ambulance waren snel ter plaatse. De brandweer moest de man die bekneld zat uit de auto bevrijden die op de kop lag. De politie verrichtte onderzoek naar de toedracht. Vermoedelijk reed de man richting Stevensbeek. In een bocht naar links is de auto via de rechterberm tegen de vangrail gekomen. Waarschijnlijk heeft de man in een schrikreactie te sterk naar links gestuurd. Hij kwam daarna dwars over de weg in de linkerberm terecht. De auto schoof door tegen een boom en sloeg over de kop.

Via een tuin kwam de auto op zijn kop tegen een woning tot stilstand. De bewoners waren op het moment van het ongeval niet thuis.