Politie Utrecht

Persberichten Eemland zuid, 09.30 uur

Utrecht, 21-12-2008

Gewond na gevecht met bierflessen

AMERSFOORT- Op zaterdagavond raakten twee mannen gewond na een gevecht. Omstreeks 23.00 uur kreeg de politie de melding dat twee mannen op de Kamp met elkaar aan het vechten waren. Zij sloegen elkaar met kapotte bierflessen. Door de agenten werden de twee vechtersbazen, 21 en 25 uit Apeldoorn en Amersfoort, aangetroffen. Beiden mannen waren gewond geraakt door het kapotte glas en werden vervoerd naar het ziekenhuis. Zij zijn vervolgens beiden ingesloten voor verder verhoor.

Geslagen

AMERSFOORT- Op zondag werd een man geslagen en liep een bebloede hoofdwond op. Een verdachte werd aangehouden.

Omstreeks 01.30 uur kreeg de politie de melding dat in een horecagelegenheid aan de Lavendelstraat een 18-jarige man uit Leusden was geslagen door een leeftijdsgenoot uit Amersfoort. Door deze klap had de man uit Leusden een forse hoofdwond opgelopen en moest zich onder doktersbehandeling laten stellen. De Amersfoorter werd direct aangehouden en ingesloten voor verhoor.

Steen omver

AMERSFOORT- Op vrijdag werd een man aangehouden omdat hij onder invloed achter het stuur zat. Omstreeks 23.10 uur reed de 45-jarige automobilist uit Laren op de Lieve Vrouwenkerkhof tegen een grote steen aan. De man bleek te hebben gedronken en blies op het bureau 810 ug/l. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt en zijn rijbewijs werd ingenomen.

Gewond bij aanrijding

AMERSFOORT- Op zaterdagochtend ontstond er een aanrijding tussen twee autos. Een bestuurster raakte hierbij behoorlijk gewond. Omstreeks 02.30 uur reed een 21-jarige automobiliste uit Amsterdam vanaf de Rijksweg A 28 de Rondweg op. Ze gaf hier geen voorrang aan een 39-jarige automobilist uit Ermelo. Een forse aanrijding ontstond en de vrouw liep een bekkenbreuk op en werd vervoerd naar het ziekenhuis. De man bleek te hebben gedronken, 615 ug/l, en werd aangehouden.

Medicijnen weg

AMERSFOORT- Op woensdag 17 december werden medicijnen gestolen uit een fietstas aan de Noordewierweg. In deze tas zaten o.a. de medicijnen Rithalin, Omeprasol en Methopronol. Bij verkeerd gebruik kan dit nadelige gevolgen hebben voor de gezondheid. Bij aantreffen van de medicijnen deze gelieve over te dragen aan de politie.