Esther Groenendijk uit Rotterdam is verkozen tot Beste Buur 2008


Piet Paulusma reikt prijs uit aan Beste Buur 2008

AMSTERDAM, 20081221 -- Esther Groenendijk uit Rotterdam is verkozen tot Beste Buur van 2008. Op Buurtlink.nl konden buurtbewoners een kandidaat voordragen en mede-buurtbewoners oproepen om op deze kandidaat te stemmen en een reactie achter te laten. Piet Paulusma heeft zaterdag 20 december de prijs aan Esther Groenendijk uitgereikt in Rotterdam.

Beste Buur Verkiezing 2008

Tijdens de Beste Buur Verkiezing 2008 op Buurtlink.nl zijn uiteindelijk 630 kandidaten genomineerd en heeft de jury, bestaande uit Samira Bouchibti (Tweede Kamerlid en lid van Comité van Aanbeveling), Piet Paulusma (SBS-weerman en ambassadeur van Buurtlink.nl), Petra Verhoeven (Winnares Beste Buur Verkiezing 2007) en Linda Nijboer ( Univé Verzekeringen) uit de drie hoogst genomineerden Ester Groenendijk als winnares gekozen. Zij wint 1000 euro om te besteden aan een buurtinitiatief en een ballonvaart boven haar buurt.



Esther Groenendijk

Esther Groenendijk is door haar buurvrouw voorgedragen als Beste Buur aangezien zij de spil in de buurt is. Esther heeft volgens haar directe buren de gezelligste lach van Nederland. "Ze staat altijd voor je klaar, kinderen droppen geen probleem, ben je alleen met het avondeten, schuif maar aan", zegt een buurvrouw. 'Essie' staat dag en nacht voor iedereen klaar. Ook als het met haar zelf wat minder gaat". Esther is staat bekend als een sympathieke en spontane buurtbewoner die zich met hart en ziel inzet voor de buurt.



Wat is Buurtlink.nl?

Op Buurtlink.nl komt de bezoeker op de website van zijn of haar buurt. Op de website kunnen buurtbewoners contact met elkaar opnemen en informatie met elkaar delen over de buurt. Buurtlink.nl is voor en van iedere buurt in Nederland. Buurtlink heeft 360.000 leden en 500.000 unieke bezoekers per maand. Meer informatie over Buurtlink.nl vindt u op www.buurtlink.nl.



Buurtlink.nl is een activiteit van Stichting Buurtlink. Stichting Buurtlink is een onafhankelijke organisatie zonder winstoogmerk en heeft als doel om een bijdrage te leveren aan het bevorderen van de sociale cohesie in de samenleving. Stichting Buurtlink is vaste beneficiënt van de Nationale Postcode Loterij.

http://www.buurtlink.nl





Ingezonden persbericht