Gemeente Zoetermeer

Feestelijk vreugdevuur tijdens jaarwisseling

Oosterheem

Bewoners van Oosterheem organiseren tijdens de jaarwisseling een feestelijk vreugdevuur voor jong en oud, op het terrein van het toekomstig centrumgebied van Oosterheem aan het Zanzibarplein 5 (tegenover wijkcentrum Oosterpoort). Wijkbewoners kunnen meehelpen met het opbouwen van de vuurstapel door een kerstboom of houten pallets in te leveren. Tijdens het vreugdevuur zijn er oliebollen en andere lekkernijen. Het feest wordt financieel gesteund door de gemeente, Stichting MOOI, Hoogvliet.

Inleveren kan aan het Zanzibarplein (tegenover wijkcentrum Oosterpoort), vanaf zaterdag
27 december t/m dinsdag 30 december ('s avonds van 18.30 tot 21.30 uur) en op woensdag
31 december vanaf 10.00 uur gedurende de hele dag en avond. Om het milieu zoveel mogelijk te sparen mogen voor het vreugdevuur, behalve kerstbomen en pallets, geen andere materialen worden ingeleverd.
Tijdens het vuur zijn mensen van de politie, brandweer, ehbo en particuliere beveiliging aanwezig.

Kinderen die een kerstboom brengen ontvangen een kleine attentie en kunnen zich inschrijven als ze mee willen met een uitstapje dat in januari wordt georganiseerd. Waarheen dit uitstapje gaat is nog een verrassing.

Bewoners die willen helpen met het organiseren kunnen zich vanaf 27 december aanmelden
bij wijkcentrum Oosterpoort aan het Zanzibarplein 5. Bellen kan ook via telefoon 06 4594 8361 ('s avonds tussen 18.00-19.30 uur).