NCRV

Man bijt hond

Man bijt hond viert jubileum met marathonuitzending

Zaterdag 27 december 2008

0.30 uur, Nederland 2

Man bijt hond feestweek

Het NCRV-programma Man bijt hond viert het tienjarig jubileum met een marathonuitzending van 15,5 uur van vrijdagnacht 27 december 0:30 uur tot zaterdagmiddag 16:00 uur. Voor deze unieke gebeurtenis komen eenmalig diverse bekende gezichten uit Man bijt hond, zoals de Veerkampjes, Lammert en IJzeren Hein Auke Visser, bij elkaar in een groot huis.

Samen met hen kijken we naar de hoogtepunten van tien jaar Man bijt hond. De personages leren elkaar ondertussen kennen, vermaken elkaar en ontvangen bezoek. Zo zal het Turkse echtpaar, beroemd van de Inburgeringscursus (Ons kent ons) een bezoekje brengen aan het gezelschap en natuurlijk de leukste fragmenten meenemen. Michael Abspoel, het bekende stemgeluid van Man bijt hond, zal als gastheer alle personages ontvangen in het huis.

In de week voorafgaand aan deze marathonuitzending, van 22 t/m 26 december, zijn diverse hoogtepunten uit Man bijt hond van de afgelopen tien jaar te zien. De kerstweek staat dus volledig in het teken van de Man bijt hond feestweek!