Eerste ontmoetingsavond voor de volslanke vrijgezel:


Mollige meisjes en massieve mannen

GRONINGEN, 20081206 -- Ben je op zoek naar mollige meisjes of juist naar massieve mannen, dan kun je op de gemiddelde datingsite maar slecht uit de voeten. `Dun is de mode' en dat geldt zeker voor het gemiddelde op dit soort websites. Lastig, als je nu net even op zoek bent naar wat anders. Of zelf gewoon niet slank, maar volslank bent.

Emmie Wolting is de oprichter van Rubensdating.com en ze zou zelf niet opvallen binnen het ledenbestand van haar eigen website. "In tegenstelling tot de Verenigde Staten, waar de volslanke vorm veel minder een taboe is, waren er in Nederland geen datingsites voor volslanke vrijgezellen of mensen die daar nu juist naar op zoek zijn," zegt Emmie. Via Nederlandse websites probeerde ze regelmatig in contact te komen met andere mensen. Emmie: "Hoewel ik er wel duidelijk bij vermeldde dat ik volslank ben, schrikt het mannen toch af als ze je zien." Na een gedegen marktonderzoek bleek een datingsite als Rubensdating zeker wel levensvatbaarheid te hebben en de oprichting ervan werd dan ook zeer enthousiast ontvangen. Dat is nu twee jaar geleden. Inmiddels is Rubensdating.com de grootste datingsite voor volslanke personen in Nederland en Belgie.

Een Rubensdating.com ontmoetingsavond kon dan ook niet lang op zich laten wachten. En die vindt plaats op 27 december in de Proosdij Kerk in Zwolle. "Ik heb gekozen voor Zwolle omdat de Randstad voor veel mensen die niet uit het westen komen gewoon te ver is," denkt Emmie. "Midden in het land en voor iedereen even toegankelijk."

Iedereen is welkom op deze ontmoetingsavond. Of je nu zelf volslank bent, of er naar op zoek bent. Leden van Rubensdating.com betalen ¤ 7,50 entree, niet-leden ¤ 9,95. Kaarten kunnen besteld worden via de website. De avond vindt plaats achter gesloten deuren en wordt gehouden met een romantisch en chique tintje.