Ingezonden persbericht


Zoetermeer, 28 december 2008

PERSBERICHT
Sneeuwval in Landgraaf en Zoetermeer

Voor bezoekers van SnowWorld Landgraaf en Zoetermeer was het even wennen op zondag 28 december. De hoofdingang van beide overdekte wintersportgebieden was omgetoverd tot een witte wereld. Naast de geprepareerde pistes in beide skidorpen konden bezoekers ook genieten van échte sneeuw voor de ingangen van beide resorts waar tijdens de nachtelijke uren sneeuw werd aangemaakt.

SnowWorld Landgraaf en Zoetermeer besloten om al haar bezoekers een bijzonder kerstcadeau te schenken. Alle wintersporters die de overdekte sneeuwdorpen op zondag 28 december 2008 bezochten vonden bij aankomst in zowel Landgraaf als Zoetermeer een compleet besneeuwd gebied. Naast de uitgebreide mogelijkheden op de pistes, het Sporthotel in Landgraaf en de schaatsbaan in Zoetermeer is het wintersportgevoel compleet.

In de nacht van zaterdag op zondag zijn een aantal sneeuwkanonnen naar buiten gereden waarmee de hoofdingang omgetoverd werd tot een sneeuwlandschap. Directeur Koos Hendriks van SnowWorld legt uit: "We hebben in beide wintersportresorts ervoor gezorgd dat de sneeuw niet alleen op de pistes lag, maar direct wanneer onze gasten de auto uitstappen. Op deze manier is het voor iedereen mogelijk om toch een witte kerstvakantie te beleven. Ondanks de enorme hoeveelheden sneeuw die in de Alpen is gevallen, bleef Nederland dit jaar wederom zonder sneeuw in de kerstvakantie. Ik weet zeker dat we op deze manier heel wat mensen verrast hebben."

Op beide locaties lag meer dan vijf centimeter sneeuw. Uiteraard zijn de geprepareerde pistes in beide resorts gewoon beschikbaar voor bezoekers van SnowWorld. Hendriks vertelt: "We hebben ook deze kerst weer enorm veel wintersporters mogen verwelkomen. Meer dan 500 kinderen hebben deelgenomen aan de eerste kidsfunweek, het Sporthotel in Landgraaf was bijna volgeboekt en morgen start de tweede kidsfunweek met eveneens meer dan 500 deelnemers. Ook de aantallen van onze pistebezoekers zijn weer gestegen tijdens deze vakantie.

Noot voor redacties:

Met vriendelijke groet,
SnowWorld Zoetermeer,

Jacqueline Leget Marketing & Communicatie

SnowWorld Zoetermeer
Buytenparklaan 30 * 2717 AX ZOETERMEER
T +31 (0)79 3 202 202 * F +31 (0)79 3 202 229

SnowWorld Landgraaf
Witte Wereld 1 * 6372 VG LANDGRAAF
T +31 (0)45 54 70 700 * F +31 (0)45 54 70 777

www.snowworld.com
SnowWorld - Sneeuwzeker!

------------------------------------------------einde persbericht---------------------------------------------

Ingezonden persbericht