Politie Brabant-Noord

Horeca

Regio, 28-12-2008

Aangehouden na mishandeling en aanranding

's-Hertogenbosch - Een 23-jarige man uit Uden is zondagochtend rond 03.00 uur op de Parade aangehouden omdat hij in een cafe een vrouw had geslagen en in haar kruis had gegrepen. De man is ingesloten.

Man aangehouden na belediging

Boxtel - Een 47-jarige wildplasser uit Boxtel is in de nacht van zaterdag op zondag op het Stationsplein aangehouden omdat hij agenten beledigde die hem daarover aanspraken. Daarbij kon hij zich ook niet legitimeren. Ook tijdens de rit naar het politiebureau en later tijdens zijn verhoor bleef hij schelden. Omdat met de man, die duidelijk onder invloed van alcohol was, geen land was te bezeilen werd hij uiteindelijk ter ontnuchtering ingesloten.

Aangehouden na mishandeling

Oss - Agenten zagen zaterdagochtend rond 03.45 uur op de Eikenboomgaard dat een 20-jarige man uit Oss tijdens een opstootje iemand sloeg. Toen ze hem wilden aanhouden rende hij weg. Hij kon echter kort daarna met de hulp van een politiehond in bossages in de omgeving worden opgespoord, waarna hij naar het bureau werd afgevoerd.

Uden - Een 28-jarige Pool is zondagochtend rond 01.30 uur bij een cafe aan de Markt aangehouden omdat hij, kennelijk zonder enige aanleiding, een 20-jarige man uit Maren-Kessel had geslagen. Het slachtoffer liep daardoor mogelijk een gebroken neus op.

Boxmeer - Nadat hij in een cafe aan de Steenstraat een 19-jarige plaatsgenoot had geslagen, hield de politie in de nacht van zaterdag op zondag een 46-jarige man uit Boxmeer aan. De man was onder invloed van alcohol. Waarom hij tot zijn daad kwam is niet bekend.