Politie Noord- en Oost Gelderland

Nunspeet - Dode bij ruzie in café


Een 31-jarige man uit Nunspeet is op zaterdag 27 december rond 23.05 dodelijk gewond geraakt bij een handgemeen in een café aan de Stationslaan in Nunspeet. Hij overleed ter plaatse. De politie heeft even later een verdachte aangehouden, op straat in de buurt van het café.


Het slachtoffer en de verdachte hadden eerder op de avond onenigheid gehad in een eetgelegenheid in Nunspeet. Later troffen zij elkaar weer in het café aan de Stationslaan, waarna de verdachte vermoedelijk met een steekwapen het slachtoffer dodelijk verwondde. De verdachte is een 49-jarige man uit Nunspeet. De politie onderzoekt de toedracht.


Putten - Brand in leegstaande woning


In een leegstaande woning aan de Drieseweg in Putten is op 26 december kort voor middernacht brand ontstaan. De brandweer bluste de brand. De schade is aanzienlijk. De politie sluit brandstichting niet uit en onderzoekt de zaak.


Wezep - Inbraak in drogisterij


In een drogisterij aan de Meidoornpassage is op zaterdag 27 december rond 3.00 uur ingebroken. Een deur werd ingetrapt en een groot aantal flessen parfum werd gestolen. Het is de tweede keer deze maand dat in deze winkel werd ingebroken. De politie stelt een onderzoek in.


Vaassen - Inbraak in woning


Op zaterdag 27 december werd tussen 15.45 en 16.45 uur ingebroken in een woning aan de Niersenseweg. Een raam werd vernield en onder andere een laptop en printer werden ontvreemd. Op het moment van de inbraak waren de bewoners niet thuis. De politie stelt een onderzoek in.


Heerde - Man aangehouden wegens graffiti


Tijdens surveillance in het centrum van Heerde op zondag 28 december rond 00.30 uur, betrapte een politieagent een man op het bekladden van een muur van een appartementencomplex. De man, een 22-jarige Wapenvelder, werd aangehouden. Hij kreeg een proces verbaal voor graffiti en voor drinken op straat.



---- --