Ingezonden persbericht


Two Way Radio toegevoegd aan programma Fonds 1818 Winnaarsfestival Winnaar Grote Prijs van Nederland ook in Paard van Troje

De deels Haagse band Two Way Radio heeft afgelopen zaterdag de Grote Prijs van Nederland gewonnen in de categorie pop/rock. Tijdens de finale in De Melkweg in Amsterdam versloeg de electropop/rockband de vijf andere finalisten. De jury prees de band om de performance, gedurfde muziek en professionaliteit. Met 46 procent van de stemmen won Two Way Radio ook de publieksprijs.

Al voor de finale van de Grote Prijs van Nederland was met Two Way Radio afgesproken dat zij bij winst zouden worden toegevoegd aan de line-up van het Fonds 1818 Winnaarsfestival dat op zondag 28 december wordt gehouden in het Paard van Troje in Den Haag.

Tijdens het Fonds 1818 Winnaarsfestival treden naast Two Way Radio nog zes andere winnaars van talentenjachten, voorrondes en andere muziekwedstrijden in de regio Den Haag op. De overige acts die dit jaar meedoen aan het evenement zijn: Kangaroo Dynasty (winnaar voorrondes Schollenpop), Johnny Stalker (winnaar Haagse Popprijs), Cinq Croniq (Waterpop), Natha Lee (Vlietpop), L4 (Parkpop) en The Flying Tygers (Westerpop).

Het tijdschema van het festival is als volgt:

20.00 Kangaroo Dynasty (Schollenpop)
20.40 Johnny Stalker (Haagse Popprijs)
21.20 Cinq Croniq (Waterpop)
22.00 Natha Lee (Vlietpop)
22.40 L4 (Parkpop)
23.20 The Flying Tygers (Westerpop)
24.00 Two Way Radio (Grote Prijs van NL)

Fonds 1818
Fonds 1818 verbindt haar naam aan het door de R.G. Ruijs Stichting georganiseerde Winnaarsfestival om op die manier haar inzet voor jongerencultuur in de regio groot Den Haag te benadrukken. Fonds1818

Voor meer informatie (