Ingezonden persbericht



- PERSBERICHT -

Rotterdam, 19 december 2008

MISSIN'LINK EINDEJAARS PARADE 2008 MET HIPHOPARTIESTEN EXTINCE, JIGGY DJÉ, JAWAT! U-NIQ E.A. OP ZONDAG 28 DECEMBER IN WATT

Op zondag 28 december sluit boekingskantoor Missin'Link het jaar knallend af onder de noemer van de Missin'Link Eindejaars Parade 2008. Alle artiesten van het Missin'Link rooster zullen de planken in WATT betreden op deze speciale avond: Extince, Jiggy Djé, Jawat!, U-Niq, Kohfie Konnect, Cartes & Kleine Jay, SpaceKees, Turk en Snelle Jelle. Het gehele jaar hebben deze artiesten door het land opgetreden en diverse zalen op hun kop gezet. Missin'Link wilde graag met alle artiesten een tof concert neerzetten en proosten op het komende jaar!

Extince
Als er iemand kan claimen dat hij de weg heeft geplaveid voor de huidige golf succesvolle Nederlandstalige rappers, dan is dat Extince wel. De scherpe, grappige, speels arrogante maar bovenal bijzonder taalvaardige mc is een pionier die sinds 1995 de favorietenlijstjes van Nederlandstalige Hiphopfans domineert. Niet alleen ligt zijn muziek lekker in het oor, qua rijmtechniek en frisse woordspelingen staat de Prins Extince op eenzame hoogte. Nummers als o.a. 'Spraakwater', 'Viervoeters' en 'Kaal of Kammen' staan gebeiteld in de Nederlandse muziekgeschiedenis.

Jawat!
Een passende titel voor een man die recht voor je raap teksten rapt en over het podium raast als een Jack Russel op speed. Velen kennen hem al van zijn tour met Kubus, Sticks en Raymzter waardoor hij in 2005 een flinke reputatie krijgt door de manier waarop hij shows rockt. De mans' teksten en rapflow zijn uiterst origineel en hebben een flink persoonlijke inslag. Jawat! gunt ons een blik in zijn ziel al komt hij er zelf niet altijd even goed van af. Die eerlijkheid zorgt voor een luistertrip die je meer dan eens kippenvel oplevert. Tegelijkertijd zorgt de energie waarmee hij zijn teksten rapt ervoor dat je bij de les blijft.

ZO 28 12 2008 MISSIN'LINK EINDEJAARSPARADE 2008 @ WATT (STAGE)

West-Kruiskade 26-28, 3014 AS Rotterdam
Deuren open 19.00u / Aanvang programma 20.30u
Tickets a E 15 (excl. vvk) zijn verkrijgbaar via de website, Primera winkels en Plato en Velvet in Rotterdam.

www.watt-rotterdam.nl / www.missinlink.nl

*** Einde persbericht ***

>> Noot voor de redactie /