Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Juryvoordracht: 'zeer scherp geprijsde spaarhypotheek' De Hypotheker in de race voor 'Hypotheekproduct van het Jaar 2009'

Rotterdam, 29 december 2008 - De SpaarBeter Hypotheek van De Hypotheker maakt kans op de titel 'Hypotheekproduct van het Jaar 2009', Deze prestigieuze prijs wordt jaarlijks uitgereikt door het Institute for International Research (IIR).

De keus viel op de SpaarBeter Hypotheek omdat deze volgens de jury 'middels een ingenieus rekenmodel een flink hogere vergoeding geeft op het spaardeel dan de hypotheekrente. Deze hogere vergoeding is vanaf dag 1 in het voordeel van de klant merkbaar door een aanzienlijk lagere spaarinleg. Hierdoor ontstaat een zeer scherp geprijsde spaarhypotheek, terwijl toch een hoger spaardoel nagestreefd wordt'. De SpaarBeter Hypotheek werd eerder dit jaar door de Consumentbond al op 1 geplaatst in de lijst van beste spaarhypotheken die de organisatie op reguliere basis publiceert in de Geldgids.

Naast de SpaarBeter Hypotheek zijn nog vier producten genomineerd. Een deskundige jury selecteerde die uit alle nieuw op de markt gebrachte hypotheekproducten van het afgelopen jaar. De meest innovatieve exemplaren zijn voorgedragen. Welke van de vijf genomineerden de prijs wint, wordt bekendgemaakt op 11 februari 2009 tijdens het 18e Hypotheken Event.


- EINDE PERSBERICHT -

Voor meer informatie (