Ingezonden persbericht


Satyam belegt bijeenkomst van raad van bestuur op 29 december 2008 Raad bespreekt inkoop van eigen aandelen

Hoofddorp, 18 december 2008 - ICT-dienstverlener Satyam Computer Services Ltd. (Euronext Amsterdam: SAYE, NYSE: SAY maakt bekend dat de raad van bestuur van het bedrijf op 29 december 2008 bijeenkomt om de inkoop van eigen aandelen te bespreken.

"Wij hebben op basis van informatie van aandeelhouders en investeerders besloten om de acquisitie van Maytas niet door te zetten. Satyam heeft een bijeenkomst van de raad van bestuur belegd om een voorstel voor de inkoop van eigen aandelen te bespreken", zegt Srinivas Vadlamani, Chief Financial Officer van Satyam Computer Services Ltd.

###

Over Satyam
Satyam Computer Services Ltd. (Euronext Amsterdam: SAYE, NYSE: SAY) is een wereldwijde dienstverlener op het gebied van advies en IT. Het bedrijf levert diensten op het gebied van advies, systeemintegratie en outsourcing aan klanten in twintig* verschillende sectoren in 65* landen, waaronder Nederland, België en Luxemburg. Satyam beschikt over een brede, functionele expertise, hoogwaardige technologische kennis en een wereldwijd delivery-model om bedrijven te helpen bij het optimaal inrichten van hun belangrijkste processen en hun prestaties te verhogen. Bij Satyam werken 52.865* professionals op het gebied van engineering, productontwikkeling, supply chain management, CRM, BPM, BI, enterprise integration en infrastructuurbeheer. Satyam bedient 690* klanten vanuit zijn Development Centres in de Verenigde Staten, Canada, Brazilië, het Verenigd Koninkrijk, Hongarije, Egypte, de Verenigde Arabische Emiraten, India, China, Maleisië, Singapore en Australië. Van deze klanten behoren 185 klanten tot de Fortune® 500.