Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district

Tilburg, 02-01-2009

Eigenaar krijgt gestolen fiets aangeboden

TILBURG - De politie heeft vanmorgen tegen 02.30 uur op het Pieter Vreedeplein een 43-jarige Tilburger aangehouden. De man wordt verdacht van diefstal fiets. De eigenaar, een 30-jarige inwoner uit Oisterwijk deed aangifte.

Gisteravond bemerkte de aangever dat zijn fiets in het centrum van Tilburg gestolen was. Rond 02.00 uur werd hij aangesproken door een onbekende man. De man bood een fiets te koop aan. De eigenaar zag direct dat het zijn fiets betrof en belde de politie. Agenten troffen de dief met fiets aan op het Pieter Vreedeplein.

Beginnend bestuurder rijdt met glaasje teveel op

HILVARENBEEK - De politie heeft tegen 00.30 uur in de Apollostraat een 22-jarige automobilist uit Hilvarenbeek aangehouden. Tijdens een routinecontrole wees een indicatieve blaastest op straat uit dat de man onder invloed van alcohol verkeerde. Een ademtest op het bureau gaf aan dat hij 190 ug/l aan alcohol in zijn bloed had. Voorzien van een bekeuring en een rijverbod mocht de man na verhoor vertrekken.

Automobilist rijdt onder invloed tegen reclamezuil

TILBURG - De politie heeft vanmorgen in een woning in Tilburg een 27- jarige Tilburgse automobilist aangehouden voor het verlaten plaats ongeval. Rond 07.30 uur ontving de politie de melding dat een
automobilist op de Lage Witsiebaan met zijn auto tegen een reclamezuil gebotst was. Ter plaatse troffen de agenten geen auto meer aan. Wel lag er tussen de brokstukken een verloren kentekenplaat. Via het kenteken lukte het de politie de man korte tijd later aan te houden. Hij bleek onder invloed van alcohol te verkeren. Een ademtest op het bureau wees uit dat hij 310 ug/l aan alcohol in zijn bloed had.

Stapper bedreigt medewerker horecagelegenheid

TILBURG - De politie heeft vanmorgen rond de klok van 05.00 uur op de Paleisring een 22-jarige Tilburger aangehouden voor bedreiging. De man gedroeg zich vervelend in een horecagelegenheid op de Paleisring. Het vervelende gedrag bestond uit het lastig vallen van andere bezoekers. Nadat hem door een 53-jarige medewerker de deur was gewezen bedreigde hij het personeelslid woordelijk met de dood. De politie werd
gewaarschuwd die de man meenam naar het bureau.

Auteur: Desirée Brabers