Politie Gelderland-Midden

Jongen (15) opgepakt na huiselijk geweld

Publicatiedatum: 6-1-2009 13:31:42

ZEVENAAR - De Zevenaarse politie heeft maandagavond 5 januari een vijftienjarige jongen in zijn ouderlijke woning aangehouden in verband met huiselijk geweld. De jongen wordt ervan verdacht bij een huiselijke ruzie zijn ouders te hebben bedreigd met een mes. De ouders waarschuwden even voor half acht zelf de politie nadat een ruzie met hun zoon kennelijk uit de hand was gelopen. De jongen bleek nog in de woning te zijn. Toen er in bijzijn van de politie een handgemeen dreigde grepen de agenten in en hielden de jongen aan. In de kleding van de jongen werd een mes aangetroffen. De jonge Zevenaarder is voor verder onderzoek in verzekering gesteld. Door de ouders van de jongen is aangifte gedaan.
(09-002068)

voor nadere informatie:
Persloket Bureau Communicatie
Politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---

Auto tegen boom, bestuurder lichtgewond

Publicatiedatum: 6-1-2009 13:30:50

DUIVEN - Een 41-jarige automobilist uit Duiven is maandagavond 5 januari lichtgewond geraakt nadat hij met zijn auto tegen een boom was gereden. Dat gebeurde op de Rouvenenstraat in zijn woonplaats. De man reed rond half negen over de Rouvenenstraat en raakte bij het nemen van de bocht in de weg in een slip. Vervolgens kwam hij tegen een boom tot stilstand. Omdat er nekletsel werd vermoed werd er ook een ambulance gewaarschuwd. Het verplegend personeel kon echter geen letsel constateren en bracht de man naar huis. Een behulpzame buurtbewoner sleepte de wagen van de Duivenaar naar huis. Volgens de politie was er geen drank in het spel maar speelde het gladde wegdek vrijwel zeker een rol bij het ongeval.
(09-002083)

voor nadere informatie:
Persloket Bureau Communicatie
Politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---

Schade door te hoge lading

Publicatiedatum: 6-1-2009 13:30:00

DUIVEN - Op de Rivierweg in Duiven is maandagochtend 5 januari schade ontstaan doordat een chauffeur met te hoge lading onder het viaduct doorreed. Een achterop komende trekker met oplegger liep daardoor eveneens schade op. De politie heeft tegen de 46-jarige chauffeur uit Lochem proces-verbaal opgemaakt.
Het ongeval gebeurde rond half acht, toen de Lochemer met zijn trekker en dieplader onder het viaduct aan de Rivierweg reed. De dieplader was geladen met een kraan die te hoog bleek. Bij het onderdoor rijden raakte de kraan het viaduct, waardoor een stuk betonijzer werd losgetrokken. Een achteropkomende vrachtauto, bestuurd door een 44-jarige man uit Barneveld, liep daarbij ook schade op. Beide chauffeurs waren met de schrik vrij gekomen.
(09-001682)

voor nadere informatie:
Persloket Bureau Communicatie
Politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---