Ingezonden persbericht



PERSBERICHT

Club Med sluit partnership met JetNetherlands

Vanaf nu ook met privé-jet naar Club Med

Amsterdam, januari 2009 - Club Med, de sportieve gezinsvriendelijke reisorganisatie met 80 all-inclusive Clubdorpen verspreid over de wereld, heeft een partnerschap gesloten met JetNetherlands, een succesvolle jonge aanbieder van privé-jetvluchten. Vanaf 1 januari 2009 bestaat de mogelijkheid om met één van de elf privé-jets van JetNetherlands flexibel naar Europese Club Med bestemmingen te vliegen.

Dankzij de all-inclusive formule van Club Med en de persoonlijke aandacht van de G.O.'s biedt Club Med haar gasten altijd een luxe ervaring ongeachte de gekozen bestemming. Met steeds meer Clubdorpen met vijf drietanden speelt de internationale reisorganisatie in op de behoefte aan nog nét dat beetje meer luxe en comfort. Op 1 januari wordt nu ook het summum van luxe mogelijk: een vlucht met een kleine privé-jet naar één van de vele Europese Clubdorpen, waaronder ook veel wintersportbestemmingen.

"Zeker bij de bestemmingen in de buurt van kleine vliegvelden zoals St. Moritz en Palermo bestaat er behoefte aan een comfortabele rechtstreekse verbinding. Dankzij de samenwerking met de kwaliteitsaanbieder JetNetherlands kunnen wij die service vanaf 1 januari ook bieden", aldus Dagmar Ypenberg, Marketing Manager Club Med. "Wij zijn ervan overtuigd dat er een groep mensen is die ook tijdens de reis al de luxe willen ervaren die wij in onze Clubdorpen bieden." Dit sluit dan ook perfect op elkaar aan.

Legio voordelen
De voordelen voor de Club Med reiziger zijn legio. Regionaal vertrek is mogelijk vanaf Schiphol, Rotterdam, Eindhoven, Groningen of Maastricht. Maar liefst 4000 luchthavens in Europa kunnen worden aangevlogen. Praktisch elk Club Med Clubdorp is hiermee bereikbaar. Als reiziger hoef je je maar een kwartier voor vertrek te melden. De catering aan boord is van het hoogste niveau. Aan boord is plaats voor groepen tot 10 personen.

JetNetherlands bestaat sinds 2001 en is de sterkst groeiende Nederlandse aanbieder van vluchten per privé-jet. De groeiende vloot bestaat momenteel uit elf vliegtuigen van Cessna, Dassault en Piaggio en is met een gemiddelde leeftijd van 2,5 jaar de jongste van Nederland. JetNetherlands heeft een eigen onderhoudsbedrijf die op elk gewenst moment in hangars in Schiphol, Rotterdam en Eindhoven onderhoud kunnen plegen. Veiligheid gaat voor alles bij JetNetherlands. Zo trainen de streng geselecteerde piloten nog meer dan wettelijk verplicht in de vluchtsimulator.

Club Med staat voor Club Méditerranée. Onder die naam startte de Vlaamse sportman Gerard Blitz in 1949 een luxe vakantieformule met veel aandacht voor sportieve activiteiten. De organisatie heeft sindsdien een stormachtige groei meegemaakt. Uniek is de all-inclusive formule, waarbij gasten in een vaste prijs niet alleen hun verblijf betalen, maar ook alle activiteiten, de exquise maaltijden en vaak ook alle drankjes. Clubdorpen verrezen overal ter wereld en sinds de jaren tachtig kun je zelfs vakantie vieren op een imposant luxe zeilschip, de Club Med 2. De laatste jaren staan in het teken van een hernieuwde en grootschalige upgrading van het - in Parijs beursgenoteerde - merk. Club Med bezit na bijna zes decennia groei, nu over meer dan 80 Clubdorpen in alle werelddelen en G.O® (gentil organisateurs, ofwel medewerkers) met 100 nationaliteiten en 30 voertalen. Club Med kan zich met recht de grootste sportschool ter wereld noemen; er zijn maar liefst 60 verschillende takken van sport te beoefenen. De nieuwe en vernieuwde Clubdorpen zijn allen voorzien van de modernste faciliteiten, een keuken van ongekend hoog niveau en een ruime keuze uit sportieve -, culturele - en kinderevenementen. Voor meer informatie zie: www.clubmed.nl