Movaris wint gemeentelijke aanbesteding met Regas software


CAPELLE A/D IJSSEL, 20090106 -- Indicatie- en adviesbureau Movaris wint gemeentelijke aanbesteding mede dankzij softwarepakket Regas. Zomer 2008 ging indicatie- en adviesbureau Movaris een traject in voor een nieuw cliëntvolgsysteem binnen de organisatie. Met de keuze voor Regas bleek al snel dat ze een stap voor hadden op andere bureaus die meededen in de aanbesteding. Regas biedt een helder inzicht in de fase waarin de adviesaanvraag van de gemeente zich bevindt en maakt veelvuldige briefwisseling overbodig: de gemeente logt in op de database van Movaris.

De indicering van hulpmiddelen voor cliënten besteedt de betreffende gemeente vanaf 2009 uit aan Movaris. Alle mutaties omtrent de indicatie moeten worden gerapporteerd aan de gemeente. Dit betekent geregeld meerdere brieven per cliënt in de week. Door het gebruik van Regas kan de gemeente als externe partij via het web inloggen op de beschermde omgeving van Movaris, waar zij via berichten op de hoogte gehouden worden van mutaties bij cliënten

Regas, dat haar oorsprong kent in de maatschappelijke dienstverlening en -opvang, kijkt uit naar andere markten, waaronder die van het indicatie en advies orgaan. Het pakket is bij uitstek geschikt voor het volgen van de cliënt, in welk proces dan ook. Movaris ziet dan ook veel mogelijkheden in de samenwerking met Regas.

Over Regas

Regas B.V. is een landelijke speler en actief binnen de diverse sectoren in Zorg en Welzijn. Regas richt zich op de ontwikkeling en verkoop van procesondersteunende software voor casemanegement, elektronische dossiervorming en workflowmanagement. In de deelsectoren maatschappelijke opvang/vrouwenopvang en maatschappelijke dienstverlening is Regas hiermee marktleider. Regas B.V. maakt onderdeel van de Almende Groep.