KNHS


Herman den Blijker treedt toe tot bestuur CHIO Rotterdam 12 januari 2009

Sinds zaterdag 10 januari maakt de bekende Rotterdamse horeca-ondernemer Herman den Blijker deel uit van het bestuur van het CHIO Rotterdam. Met zijn inzicht en ervaring wil het CHIO op gebied van food, beverage en entertainment een sprong voorwaarts maken.

Na de verbeteringen in het hippisch topsport programma die de afgelopen jaren zijn doorgevoerd onder leiding van Emile Hendrix (springen) en Tineke Bartels (dressuur) is het bestuur nu uitgebreid met een ervaren horeca ondernemer die de afgelopen vijftien jaar bekend is geworden door talrijke nieuwe initiatieven in de horeca en op televisie.

Voor de regio, het bedrijfsleven en de hippische wereld vervult het CHIO Rotterdam al jaren een belangrijke sociale functie en ook daarbij moet ons aanbod origineel en van topkwaliteit zijn. Er is geen andere Rotterdammer die dit vak beter verstaat dan Herman den Blijker, zegt voorzitter Frans Lavooij, we zijn er dan ook heel trots op dat Herman ons gaat helpen.

Het 61e CHIO Rotterdam zal in 2009 een gevariëerd hippisch programma met spring- en dressuursport op internationaal topniveau presenteren van 17 t/m 21 juni. Deze rubrieken waar de hippische top aan start komt worden afgewisseld door shownummers en nationale rubrieken. Naast het belang van het evenement voor de paardensport heeft het CHIO Rotterdam ook een belangrijke netwerk- en entertainment functie.