Start Marcel Dopper als senior adviseur bij Arteria Consulting


Organisatieadvies voor de gezondheidszorg en zorgverzekeraars

HILVERSUM, 20090113 -- Per 1 januari 2009 is Marcel Dopper gestart als senior adviseur bij Arteria Consulting, het adviesbureau voor zorgverzekeraars en zorgaanbieders. Zijn ruime kennis van en ervaring in het zorgveld, gecombineerd met enthousiasme en gedrevenheid maakt Marcel Dopper een waardevolle versterking van het team van Arteria Consulting. Hij gaat zich bij Arteria Consulting richten op adviesprojecten binnen de zorg op het gebied van organisatie, beleid en financiën.

Over Marcel Dopper
Marcel Dopper (38) is afkomstig van de Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland (VGN), waar hij de afgelopen jaren als directiesecretaris op het gebied van Strategie & beleid actief is geweest. In deze functie is hij onder andere verantwoordelijk geweest voor de uitvoering van de benchmark Gehandicaptenzorg. Marcel heeft in bijna 15 jaar een brede ervaring opgebouwd in de zorg, als Hoofd Planning & Control bij het UMC Utrecht, Coördinator Cure 2de lijn bij Zorgverzekeraars Nederland en als zorginkoper bij Zilveren Kruis Achmea.

Over Arteria Consulting
Arteria Consulting is het adviesbureau voor organisatieadvies, implementatie, interim management en projectmanagement specifiek voor zorgverzekeraars en zorgaanbieders. Arteria Consulting richt zich op strategische en operationele vraagstukken op het grensvlak business en ict. Van een adviseur van Arteria Consulting mag u kennis van de markt, bedrijfsprocessen en informatievoorziening verwachten, maar ook een creatieve, pragmatisch, eigenzinnige en vernieuwende aanpak.

Een kleine greep uit de projecten; implementatie van procesmanagement, optimalisatie van zorginkoop en (zorgregistratieve) administratieve processen, ontwikkeling van blauwdruk back office, implementatie van back office systemen, introductie van nieuwe verzekeringslabels, ontwikkeling van business plannen voor het elektronisch patiëntendossier. Tevens verzorgt Arteria Consulting een (in-house) Masterclass zorg.





Ingezonden persbericht