Gemeente Den Haag

Afscheid Jetta Klijnsma, 25 januari

Jetta Klijnsma, voormalig wethouder Cultuur en Financiën neemt op zondag 25 januari 2009 afscheid van de stad. Dat doet zij in het Theater aan het Spui van 15.00 - 18.30 uur. Wie haar de hand wil schudden en feliciteren met haar nieuwe baan is van harte uitgenodigd.

U moet zich van te voren wel aanmelden. Het aantal plaatsen in de zaal is beperkt. Wanneer de zaal vol is kunt u het programma via een scherm in de foyer volgen.

Wilt u Jetta een afscheidscadeau geven?
Doe haar dan een plezier door een bijdrage te storten op banknummer: 028.51.28.809 t.n.v. Gemeente Den Haag/Bestuursdienst MPO o.v.v. Afscheid Jetta Klijnsma. Uw bijdrage gaat naar een project van Cesar Zuiderwijk, drummer van de befaamde Haagse rockband Golden Earring en winnaar van de Cultuurprijs Den Haag 2007. Cesar geeft workshops drummen aan Haagse jongeren, die wat extra aandacht verdienen.

Voor Jetta wordt een herinneringsboek samengesteld. Wilt u hier aan bijdragen, stuur dan, vóór maandag 19 januari, een A-4tje met uw herinneringen aan Jetta naar: Gemeente Den Haag, Bestuursdienst VEB/K&P E03.26, Postbus 12600, 2500 DJ Den Haag of mail uw bijdrage in word, powerpoint of als PDF naar infocultuur@ocw.denhaag.nl