Ingezonden persbericht


25 januari aanstaande van 10.30 uur tot 17.30 uur werken Rob Franssen in de schijnwerpers!

Op zondag 25 januari a.s., zullen de werken van kunstenaar Rob Franssen uit Venlo centraal staan in de Woonkamergalerie! Hieronder laten wij u alvast enkele werken van Rob zien met een stukje biografie.

Kunstschilder Rob Franssen is in 1958 te Venlo geboren. Al vroeg bleek zijn interesse uit te gaan naar kunst en cultuur. Geinspireerd en gedreven door passie, heeft hij er 10 jaar geleden zelf de hand aan gelegd. Als snel bleek zijn stijl bij velen in goede aarde te vallen en is wat voorheen een gewone hobby was, uitgegroeid tot een groot succes.

Rob zijn karikatuurachtige koppen met hun donkere ogen en brede monden bestaan uit eenvoudige vormen met stevige contourlijnen, opgevuld door felle kleuren. Met zijn levendige en toepasselijke manier van schilderen brengt Rob zijn passie over op vele andere kunstliefhebbers. Hij laat zich inspireren door het gewone leven. Het schilderij "Kutfeest" geeft een realistisch beeld van de "harde" werkelijkheid. Hoe vaak gaat men wel niet naar een feest uit goed fatsoen? Niet ieder schilderij is gekoppeld aan een bepaald onderwerp. Rob Franssen houdt er ook van om mensen uit te dagen, ervoor te zorgen dat zij hun eigen vrije fantasie de loop kunnen laten gaan.

Naast schilderijen leeft Rob zich met zijn kenmerkende stijl uit op allerlei 3-dimensionale objecten, zoals containers, brievenbussen, stoelen en tafels. Momenteel volgt Rob nog een opleiding aan de Academie van Kunsten in Roermond tot glazenier. Eigen ontwerpen in de brandschilderkunst worden op ambachtelijke wijze in het lood gezet.

Dus kom allen naar onze Woonkamergalerie gelegen aan de Burg. Gilissenweg 57 te Gennep om de unieke werken van deze kunstenaar te bewonderen! Voor meer info kunt u bellen 0485- 51 95 89 of u stuurt een e-mail naar info@kunsthandel-gennep.nl

---- --