Politie Utrecht

Persberichten Heuvelrug, 11.30 uur

Utrecht, 25-01-2009

Schop en kopstoot

VEENENDAAL Op de Hoofdstraat is vrijdag rond 19.00 uur een 15-jarige inwoner van Veenendaal mishandeld. De jongen kreeg zonder aanleiding een trap in zijn buik en een kopstoot van een 17-jarige plaatsgenoot. Aan de hand van het signalement kon de politie de verdachte later aanhouden.

Chaos door ongeval

LANGBROEK Omstreeks 16.50 uur vond een verkeersongeval plaats op de Cotherweg, waarbij drie autos betrokken waren. Een 41-jarige automobiliste uit Wijk bij Duurstede raakte de auto die voor haar reed, waarop de auto begon te tollen en op de andere rijstrook terecht kwam. Daar volgde een frontale botsing met de auto van een 48-jarige vrouw uit Wijk bij Duurstede. De 41-jarige automobiliste moest door de brandweer uit haar voertuig worden bevrijd en met onbekend letsel naar het UMC in Utrecht vervoerd. Omdat een alcohollucht werd waargenomen, werd in het ziekenhuis bloed afgenomen. De 48-jarige vrouw kon na behandeling van het ambulancepersoneel weer naar huis. Het rij- en kentekenbewijs van de 41-jarige vrouw zijn ingevorderd. De voertuigen moesten worden weggesleept en worden technisch onderzocht.

Dronken autobestuurder

ACHTERBERG Een 24-jarige man uit Rhenen is zaterdag rond 17.15 uur aangehouden, omdat hij teveel alcohol gedronken had. De agenten zagen de man samen met enkele vrienden, wegrijden bij een sportcomplex aan de Meentsteeg. Zijn rijgedrag was de reden voor een blaastest. Hierop volgde een ademanalyse in het politiebureau, waar een waarde van 635 ug/l naar voren kwam. Het rijbewijs werd ingevorderd, omdat de man bijna vijf jaar geleden ook met teveel alcohol achter het stuur zat.

Kies losgeslagen

VEENENDAAL In een horecagelegenheid aan de Markt is zondag rond 02.30 uur een 23-jarige vrouw uit Veenendaal mishandeld. Door een 21-jarige vrouw uit Ederveen werd zij geslagen, waardoor een kies van haar gebit losraakte. De vrouw uit Ederveen is door de politie aangehouden voor mishandeling.