Anky van Grunsven op de kinderochtend van Jumping Amsterdam!

07 januari 2009

Zondagochtend 25 januari staat Jumping Amsterdam in het teken van de jonge paardenliefhebbers, de Jumpertjes. Vanaf 9 uur is de piste van het internationale topconcours volledig gereserveerd voor verrassende, informatieve en spannende shows. Het programma is een onvergetelijke ervaring voor jonge ruiters en hun ouders!

De dertienjarige pony-amazone Maria van den Dungen zal de kinderochtend openen met dressuur van het hoogste jeugdniveau. Niet veel later is het de beurt aan niemand minder dan meervoudig Olympisch kampioene Anky van Grunsven. Zij legt op een toegankelijke manier uit hoe je met je paard al die moeilijke oefeningen kunt doen. Tommie Visser, lid van het Rabo Talententeam zal op zijn prachtige paard GP People Santodomingo in de praktijk laten zien wat Anky bedoelt. De rest van het programma bestaat uit onder andere vrijheidsdressuur van Fantasia Arabica, westernriding en het spectaculaire paard / ponyrelais waarin ponyruiters een team vormen met internationale springruiters.

Ook de activiteiten buiten de piste zijn een ervaring op zich. Ponyrijden op het voorterrein, een quiz waarbij de beloning een verrassingstas is, een optreden op het podium en een knuffelpony maken de Jumpertjes Kinderochtend een bezoekje meer dan waard! Alle informatie over Jumping Amsterdam is te vinden op www.jumpingamsterdam.nl. De kaartverkoop loopt via TopTicketline, www.topticketline.nl of telefoon 0900-3005000.