Persaccreditatie NOT 2009

Publicatiedatum: 06-01-2009


Geachte redactie,

Van 27 tot en met 31 januari 2009 organiseert VNU Exhibitions het grootste onderwijsevenement van Nederland; de Nationale Onderwijstentoonstelling. Tijdens de NOT 2009 presenteren meer dan 500 leveranciers voor het onderwijs hun nieuwste producten en diensten aan ruim 50.000 Nederlandse onderwijsprofessionals. Op de beursvloer is het aanbod overzichtelijk gepresenteerd in verschillende segmenten. Dankzij de 150 verschillende workshops en de NOT Innovatieprijs krijgen bezoekers een totaaloverzicht van de laatste ontwikkelingen en innovaties voor de onderwijssector.

We nodigen u uit de NOT 2009 te bezoeken. Onderstaand leest u hoe u snel en gemakkelijk toegang krijgt tot de beursvloer.

Een greep uit het activiteitenaanbod:
* Officiële opening en NOT Innovatieprijzen
* Staatssecretaris Marja van Bijsterveldt opent de beurs officieel op dinsdag 27 januari. Tevens maakt zij de drie winnaars van de NOT Innovatieprijs 2009 bekend. De opening met aansluitend de prijsuitreiking, begint op 10.00 uur in de Irenezaal van Jaarbeurs Utrecht.

* NOT Innovatiestand
* In de NOT Innovatiestand in hal 7 vindt de bezoeker een compleet overzicht van de inzendingen van de NOT Innovatieprijs.

* Routes en straten
* De NOT 2009 is enkele nieuwe initiatieven rijker, zoals de Dyslexiestraat en de Groene Route. In de Dyslexiestraat vindt de bezoeker het grootste aanbod in Europa wanneer het gaat om oplossingen voor dyslexieonderwijs. In de Groene Route zijn 12 partijen verenigd die zich hard maken voor meer groen in het onderwijs.

* Workshops en lezingen
* De exposanten van de NOT zorgen samen voor een breed aanbod van meer dan 150 verschillende workshops en congressen. Inrichting van de buitenschoolse opvang, taal- en rekenproblemen of andere actuele onderwerpen voor het Nederlandse onderwijs, het komt allemaal aan bod.

Het volledige activiteitenprogramma vindt u op de bezoekerssite via www.not-online.nl.


Accreditatie

Voor een snelle accreditatie verzoeken wij u ons onderstaande gegevens voor 16 januari te mailen aan Anouk de Jong, anouk.de.jong@vnuexhibitions.com.

Per post ontvangt u een persparkeerkaart, uw persoonlijke entreebewijs kunt u tijdens de NOT 2009 afhalen in de NOT perskamer.

Naam van uw redactie:

Naam:

Adres:

Postcode + plaats:

E-mailadres:

Indien u als freelance journalist werkt, wilt u dan aangeven namens welk (vak)blad u de beurs/ beurzen wilt bezoeken?

Graag ontvangen wij u in onze perskamer in de centrale Entree van het hallencomplex van Jaarbeurs Utrecht.

Met vriendelijke groet,
VNU Exhibitions

Anouk de Jong
Communicatie Specialist NOT 2009
anouk.de.jong@vnuexhibitions.com