Syntens

Bijeenkomst voor het MKB in de regio

Syntens, Innovatienetwerk voor ondernemers en Symbol Consultancy organiseren op 27 januari een middagbijeenkomst in Enschede waarbij het realiseren van verbeteringen op de werkvloer centraal staan. Er worden presentaties verzorgd waarbij kwaliteit, leverbetrouwbaarheid en kosten sleutelwoorden zijn. Ook wordt besproken op welke manier Lean Manufacturing en Six Sigma kunnen bijdragen in het realiseren van verbeteringen. Deelname is kosteloos.

Het programma start om 16.00 uur in de e-room van Syntens in het Ondernemingshuis in Enschede (Hengelosestraat 585). Na de opening van innovatieadviseur Olaf ter Haar is het woord aan Lucas Keijzer, senior consultant van Symbol Consultancy. Keijzer laat zien hoe deelnemers aan de bijeenkomst de operationele performance van hun processen en productkwaliteit kunnen meten. Dick Theisens, ook werkzaam voor Symbol Consultancy, gaat in op verbetermethodieken. Aansluitend is er voldoende gelegenheid te netwerken, ervaringen uit te wisselen en uw situatie met deskundigen te bespreken.Â

Deelname
Deelname aan deze bijeenkomst is kosteloos. Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden contact opnemen met Symbol Consultancy, bereikbaar op 053 â 4836830. Inschrijven kan via Syntens, bereikbaar op 088 â 4440157 en via de website.