Gemeente Hoorn

Gemeenteraad vergadert op 2 dagen

De Hoornse gemeenteraad heeft besloten om zowel op dinsdag 27 als op woensdag 28 januari te vergaderen. De agendacommissie heeft dit besloten omdat er twee grote onderwerpen op de raadsagenda staan; de samenstelling van het college en het Integraal Huisvestingsplan voor voortgezet onderwijs.
Zowel de samenstelling van het college als het Integraal Huisvestingsplan (IHP) zijn belangrijke punten. De gemeenteraad is van mening dat beide onderwerpen voldoende tijd en aandacht verdienen. Daarom is besloten om de gemeenteraad op 27 én 28 januari te houden. De vergaderingen beginnen om 20:00 uur.

Eind 2008 besloot de fractie van de VOC Hoorn uit de coalitie te stappen. Wethouder Cees van der Maat van de VOC Hoorn diende zijn ontslagbrief in. Naar aanleiding van deze gebeurtenissen vergadert de gemeenteraad op dinsdag 27 januari over de samenstelling van het college van B en W. Ook neemt raadslid Van der Meer afscheid van de gemeenteraad. Op woensdag 28 januari komt het IHP en de B-agendapunten aan de orde.
Laatste wijziging van deze pagina: 22 januari 2009