Ingezonden persbericht


Deloitte kiest Schuberg Philis als mission critical outsourcing partner

Amsterdam, 27 januari 2009 - Deloitte Enterprise Risk Services (ERS) heeft Schuberg Philis geselecteerd voor de hosting en het beheer van haar webinfrastructuur Deloitte INVision, voor een periode van vijf jaar. Het online platform Deloitte INVision, geïntroduceerd in 2001, is ontwikkeld om Deloitte en haar klanten over de hele wereld te ondersteunen in hun risicomanagement- en compliance activiteiten. De wereldwijde ERS praktijk helpt klanten risico's en onzekerheden efficiënter te beheersen, van bestuurskamer tot en met de technische infrastructuur. De focus van risicomanagement ligt op zowel risico mijden als gecalculeerd risico's nemen ten behoeve van 'value creation'.

Deloitte ERS zocht een outsourcing partner voor de ondersteuning van de verdere groei en ontwikkeling van Deloitte INVision, een SAAS (software as a service) platform.

Deloitte ERS heeft Schuberg Philis gekozen als outsourcing provider vanwege Schuberg Philis' vermogen om de balans tussen volledige controle en flexibiliteit te waarborgen en tegelijkertijd een constant en uitstekend niveau van service, kwaliteit en veiligheid te bieden. Schuberg Philis heeft dan ook een sterke reputatie op het gebied van veeleisende bedrijfskritische omgevingen voor grote organisaties in sterk gereguleerde markten.

Ko van Leeuwen, Managing Partner bij Deloitte ERS, licht de keuze voor Schuberg Philis toe: "Het is onze strategie om meer toepassingen in kortere tijd beschikbaar te stellen via het Deloitte INVision platform. Het faciliteren van substantiële groei waarbij de uitstekende kwaliteit, beschikbaarheid en reputatie van Deloitte INVision behouden moeten blijven, vereisen een gespecialiseerde partner. Een partner die beschikt over de innovatieve kracht en kennis om veranderingen op flexibele- en zeer gecontroleerde wijze te implementeren. En bovenal een partner met een goede reputatie, die ons in staat stelt om te groeien en onze dienstverlening aan klanten verder te ontwikkelen en te verbeteren."

Pim Berger, Managing Director van Schuberg Philis: "Wij zijn een ISO 27001 gecertificeerde outsourcing provider met een sterke focus op risicomanagement en kwaliteit. Het feit dat Deloitte, een toonaangevend bedrijf op het gebied van auditing en risicomanagement, voor Schuberg Philis kiest als mission critical outsourcing partner is geweldige waardering voor onze focus."

Over Deloitte Touche Tohmatsu
Deloitte Touche Tohmatsu is een organisatie van zelfstandige memberfirms, die zich richt op de hoogste kwaliteit bij het leveren van professionele dienstverlening en advies. Onze dienstverlening is gebaseerd op een wereldwijde strategie voor circa 140 landen. Daartoe is de expertise beschikbaar van 150.000 professionals in alle werelddelen en van onze memberfirms met hun vestigingen. Dienstverlening wordt aangeboden in vier professionele disciplines: accountants, belastingadviseurs, consultants, financieel adviseurs. Onze memberfirms werken zowel voor de grootste wereldwijde ondernemingen, als voor nationale bedrijven, de publieke sector als voor snelgroeiende bedrijven. Deloitte Touche Tohmatsu is een Swiss Verein. Noch Deloitte Touche Tohmatsu, noch een van de memberfirms aanvaardt aansprakelijkheid voor het handelen of nalaten van handelen van andere memberfirms. Elke memberfirm is een zelfstandige juridische eenheid die werkt onder de naam 'Deloitte', 'Deloitte & Touche', 'Deloitte Touche Tohmatsu' of enige andere daaraan gerelateerde naam. De dienstverlening zoals weergegeven in deze uitgave wordt geleverd door de betreffende memberfirm en niet door Deloitte Touche Tohmatsu Verein.

Over Schuberg Philis
Schuberg Philis is een innovatieve private onderneming en belangrijke speler op het gebied van bedrijfskritische outsourcing. Het bedrijf richt zich exclusief op IT-applicaties waar ondernemingen 24 uur per dag op moeten kunnen vertrouwen, en garandeert 100% functionele beschikbaarheid van deze systemen.

Schuberg Philis is de 'auditable' IT outsourcing-dienstverlener: het voldoet aan de strengste standaarden voor risicomanagement, en kan tegelijkertijd snel inspelen op klantbehoeften. Voor meer informatie, zie www.schubergphilis.com.

###

Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht