Twice IT Training lanceert flexibele trainingsvorm: FlexTrack


Beproefd trainingsconcept voor individueel leren met alle voordelen van een klassikale training

DRIEBERGEN, 20090127 -- Twice IT Training, één van de grootste IT opleiders in Nederland, lanceert FlexTrack: een flexibel individueel opleidingstraject aangevuld met de voordelen van een klassikale training. FlexTrack is het resultaat van jarenlange expertise in training en onderzoek naar de meest optimale trainingsvorm. Waar andere IT-opleiders cursisten in een zelfstudie omgeving min of meer aan hun lot overlaten, begeleidt Twice IT Training de cursist daadwerkelijk bij het behalen van de gewenste trainingsdoelstellingen. Dit doet zij door het aanreiken van een maatwerk opleidingsplan voor aanvang van de training en met het bieden van klassikale sessies voor het behandelen van lastige onderwerpen en vragen.

FlexTrack kenmerkt zich door flexibiliteit, snelheid, kwaliteit, effectiviteit en kostenbesparing. Zo zijn cursisten flexibel in het plannen en volgen van hun individuele trainingsprogramma. De training duurt aanzienlijk korter dan een klassikale training, bespaart in opleidingskosten en geeft een hoger rendement doordat het eigen studietempo aangehouden kan worden en mogelijke vragen of problemen direct door de docent opgepakt worden. Bij aanvang van de training ontvangen cursisten desgewenst een persoonlijk en op maat gesneden opleidingsplan waarna zij gerichter het lesprogramma zullen doorlopen. De docent ziet er op toe dat trainingsdoelstellingen ook daadwerkelijk behaald worden.

Individueel met gelijkgestemden op training
FlexTrack cursisten studeren weliswaar in eigen tempo, toch krijgen zij de mogelijkheid om dagelijks klassikale sessies te volgen waarin specifieke of lastige onderwerpen en vragen, klassikaal behandeld worden. FlexTrack medecursisten volgen ofwel dezelfde training of een aanverwante training. Hierdoor is er sprake van meer homogeniteit in de groep voor het delen van kennis en ervaring wat ook de goede sfeer ten goede komt. FlexTrack geeft de cursist meer plezier in leren omdat het de mogelijkheid biedt om onderling samen te werken voor het oplossen van problemen en de trainer onderwerpen aanreikt die voor cursisten leerzaam zijn. Cursisten die hier geen behoefte aan hebben kunnen gewoon individueel en in eigen tempo doorstuderen.

Gratis naslagwerk
FlexTrack cursisten ontvangen bij het standaard lesmateriaal een extra en gratis bijbehorend boek dat als studieboek of naslagwerk gebruikt kan worden.

FlexTrack start met ingang van januari 2009 en kost ¤ 395,- per cursist per dag, inclusief lunch, lesmateriaal en gratis boek. Een persoonlijk en op maat gemaakt opleidingsplan kost ¤ 99,- per persoon.
FlexTrack start meerdere keren per maand in de opleidingscentra van Twice IT Training te Amsterdam, Driebergen, Eindhoven en Den Bosch. Voor een overzicht met startdata, ga naar www.twice.nl .

Over Twice IT Training
Twice IT Training maakt onderdeel uit van Twice Group en is sinds 1992 actief op de Nederlandse IT opleidingsmarkt. Twice IT Training is één van de grootste IT opleiders in Nederland en verzorgt IT trainingen voor Software Developers, Netwerk- en systeembeheerders en voor gebruikers van kantoorautomatisering. Twice IT Training is Microsoft Gold Partner for Learning Solutions, Citrix Authorized Learning Center, Sylvan Prometric en VUE Authorized Test Center en EXIN Accredited Examination Center. Twice IT Training beschikt over de Cedeo keurmerken open inschrijving en maatwerk trainingen en is lid van de Vereniging van Opleidingsinstituten voor Informatica (VOI). Voor meer informatie: www.twice.nl.

Over Twice Group
Twice Group is dé partner op het gebied van opleiding en ontwikkeling voor de top 500 van bedrijven in Nederland. De onderneming bestaat uit de werkmaatschappijen Twice IT Training, Twice Interaction, Twice Services, NewLevel en Eurolinguist.
Twice IT Training verzorgt ICT-opleidingen voor Software Developers, Netwerk- en Systeembeheerders en voor gebruikers van kantoorautomatisering. Twice Interaction leidt op in methodische trainingen en persoonlijke vaardigheden. De trainingen zijn gericht op het herkennen van de eigen kracht van de cursist en het ontwikkelen van vaardigheden om deze kracht optimaal te kunnen benutten. Twice Services ontwikkelt learning infrastructure systemen, portals, corporate E-Learning oplossingen en testen en assessments. ICT-opleider NewLevel biedt naast training, Learning Services Consultancy diensten. Eurolinguist heeft zich sinds haar oprichting in 1984 gespecialiseerd in intensieve, individuele, functiegerichte taaltrainingen voor professionals uit het bedrijfsleven en de overheid.
De opleidingsactiviteiten van Twice Group werden gestart in 1992. Het hoofdkantoor is gevestigd in Driebergen met nevenvestigingen in Amsterdam, Den Bosch, Eindhoven, Nijmegen, Rotterdam en Zoetermeer. Ga voor meer informatie over Twice Group naar www.twice.nl